Tânăra a publicat o fotografie cu cadoul pe Instagram, însoțit de o inimioară. E limpede că a fost impresionată și extrem de fericită de gest.

Raluca Pastramă și Ionuț Pascu, pe numele de scenă Pepe, au divorțat pe 8 februarie 2021, la notar, după opt ani de mariaj. La ieșirea de la notar, Pepe s-a declarat mulțumit că separarea a fost una fără scandal.

Cei doi și-au dorit să își refacă viața după divorț. Raluca Pastramă s-a afișat în luna septembrie a acestui an pe rețelele sociale împreună cu noul ei iubit. Fosta sotie a lui Pepe se află într-o relație cu Ibrahim, un tânăr arab mai mic decât ea cu 3 ani.

Imaginile au fost postate imediat pe rețelele sociale, iar cel care a distribuit pozele a fost chiar iubitul arab, Ibrahim. Bruneta a primit la vremea respectivă un inel cu diamante, pe care l-a postat imediat pe Instagram. ”Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a fost mesajul presupusului iubit al Ralucăi Pastramă.

Raluca Pastramă, cadou de la iubitul arab, de Crăciun

Revenind la acest Crăciun, fosta sotie a artistului Pepe a ținut să dezvăluie cum a reușit iubitul ei să o impresioneze. Iubitul ei arab o răsfață de câte ori are ocazia, iar de data aceasta i-a oferit un buchet imens de trandafiri, cu adevărat spectaculos.

Tânăra a publicat imaginea cu cadoul pe Instagram, însoțit pe fundal de o melodie de dragoste, dar și de o inimioară.

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă

Potrivit Cancan.ro, Ibrahim este de origine arabă. Iubitul Ralucăi Pastramă are 27 de ani și provine dintr-o familie arabă înstărită, cu afaceri în România.

Pe de altă parte, Pepe și-a refăcut viața alaturi de Yasemine Ody. Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu din iunie 2021. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă.

Pepe își dorește să se recăsătorească

În ciuda faptului că formeză un cuplu de puțin timp, cei doi par să aibă o legătură puternică. Recent, Pepe și iubita Yasmine Ody au împodobit bradul de Crăciun, alături de fetițele artistului Maria (9 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).
Cântărețul a dezvăluit recent că își dorește să se recăsătorească.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă.

Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a declarat Pepe, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Vezi și Pepe a împodobit bradul cu fetițele și iubita! Imagini cu noua sa ”familie”

Citește și:

Laura Cosoi este din nou însărcinată! Actrița a anunțat sexul bebelușului!

Ce va face cu premiul de un milion de lei Alessandro Mucea, câștigătorul „SuperStar România”: ”Banii pe care i-am câștigat îi voi investi în…”