Anul trecut, soțul ei i-a făcut o surpriză și a dus-o la Paris de ziua ei, având în vedere perioada grea prin care trecem, anul acesta au preferat să rămână acasă alături de fiul lor, Alexandru. De când cu pandemia, Lavinia s-a reprofilat și și-a deschis propria afacere, propria linie de haine. Iar cadou de ziua ei și-a lansat colecția de iarnă, de care este foarte încântată.

„Astăzi este o zi specială pentru mine,așa ca am decis ca tot astăzi, sa lansez colecția de iarnă pe care o găsiți în magazinul meu online [email protected]#mybirthday”, a anunțat Lavinia.

În timp ce ea a fost ocupată cu noua ei colecție de haine, soțul ei, Ștefan Bănică, s-a închis în studio, anunțând că urmează să scoată melodii noi.

Anul trecut, Lavinia spunea că cel mai frumos cadou pe care i l-a dat viața este fiul ei.

„Cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Libertatea.

„Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat in viața mea de când am devenit mamă. Am răspuns: TOTUL…Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită ,o dorința imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simțit cu adevărat pentru prima data un sentiment de fericire care nu se compara cu niciun altul de pana acum. O bucurie fără margini,care mă face sa mă simt o femeie împlinita, puternică și demnă!Am inteles acum toată grija pe care părinții mei mi-au purtat-o de când m-am născut si mi-o vor purta mereu ,indiferent de vârsta pe care o voi avea!Am inteles acum ce contează cu adevărat in viața!!!”, a scris spus Lavinia, într-o postare mai veche pe Instagram.

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Șefan Bănică Jr în 2017, iar anul trecut cei doi au devenit părinți. În mai, anul trecut, Lavinia l-a adus pe lume pe Alexandru, primul copil al ei, al treilea al lui Ștefan Bănică Jr. În ultima vreme au apărut zvonuri că mariajul celor doi ar fi pe final, însă artista a negat zvonurilor cu o declarație pe Instagram, în care a închis gurile tuturor.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!’”, a scris Lavinia.

Citește și:

Soția lui Ilie Năstase a ajuns la spital cauza dietelor draconice

Nicole Kidman, fotografia cu care și-a speriat fanii: ”Te rog, mănâncă mai mult…”