Eva Maria s-a trezit, de Sfântul Nicolae, ca orice copil, cu gândul la cadouri. La primele ore ale dimineții, aceasta și-a verificat ghetuțele, unde a găsit o sumedenie de cadouri.

Eva Maria a primit fructe, dulciuri, dar și o trusă de make-up destinată micilor prințese. În plus, micuța a primit în dar și o blăniță roșie, o piesă de colecție pentru garderoba vastă pe care o deține deja la doar trei ani.

“La mulți ani, sărbătoriților zilei! Toți cei care purtați numele Sfântului Nicolae, să fiți sănătoși și fericiți! Sper că Moș Nicolae a trecut pe la fiecare și ghetuțele tuturor au fost pline cu dulciuri în această dimineață!”, este mesajul transmis de Elena Udrea.

Fostul politician a postat pe Facebook și două fotografii, în care se vede cât de încântată este Eva de daruri. Într-una dintre instantanee, Eva apare în pijamale, împreună cu mama ei, ținând în brațe trusa de machiaj. Este ușor ciufulită, semn că abia se trezise din somn. În spate se văd ghetuțe, fructe, dulciuri, dar toate pălesc în fața trusei roz.

in-dimineata-zilei-de-Mos-NicolaeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În acealaltă fotografie, Eva e deja îmbrăcată cu blăniță și e foarte mândră de outfitul ei.

Aprecierile au curs cu miile la această postare, fanii observând că micuța blondă are privirea tatălui ei, Adrian Alexandrov.

Eva Maria merge, deja, la o grădiniță

Chiar dacă este pandemie, Eva Maria a început să meargă, încă de la începutul lunii septembrie, la o grădiniță privată, aflată în Corbeanca. Fiica Elenei Udrea este în grupa mică.

Chiar dacă încă e pandemie, părinții ei încearcă să-i ofere cât mai multe surprize, așa că, în septembrie, micuța a fost dusă de părinți la Disneyland, în Paris.

“A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie.

Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a spus Elena Udrea, în luna septembrie.

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât se așteptau părinții ei și medicii.

“Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Vezi și Fetița Elenei Udrea, ținută de sute de euro pentru grădiniță

Citește și:

Cum arată Jennifer Lawrence în ultima lună de sarcină. A strălucit alături de Leonardo DiCaprio

Reușită neașteptată pentru Shannen Doherty: „Sunt foarte, foarte mândră”