Are o soție celebră, care îl iubește enorm, și doi copii extrem de reușiți. De ziua lui, Andra i-a transmis ”La mulți ani!” inclusiv virtual: ”La mulți ani, iubitul meu! ❤️ Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!”. Un mesaj care nu mai lasă loc de comentarii.

Într-o lume nesigură și ciudată, așa cum a fost în ultimul an, acest cuplu a prosperat și s-a bucurat la maximum de timpul petrecut împreună.

Ce cadouri a primit de la familie Cătălin Măruță: ”M-a atins iar la coarda sensibilă”

Pe lângă mesajul plin de emoție, Andra i-a dăruit soțului ei și o pereche de ochelari de soare cu căşti stereo. ”Andra mi-a dăruit ochelari de soare care-ți permit să vorbești la telefon când conduci, prin căşti bluetooth stereo.

Andra ştie că una dintre slăbiciunile mele rămân gadgeturile de genul ăsta, aşa că m-a atins iar la coarda sensibilă. Dar, de acum, va trebui să nu uit să-mi pun la încărcat şi telefonul mobil şi căştile, şi ochelarii de soare. Dar nu mă plâng, nu, nu!!!”, a declarat Cătălin Măruță într-un interviu acordat Playtech.

Vedeta a explicat că ziua sa de naștere a început de aseară, pentru că Eva și David nu au mai avut răbdare. ”În cele din urmă, aseară au venit amândoi, şi-au făcut curaj şi după ce mi-au cântat, mi-au oferit şi cadoul ce însoţeşte asemenea clipe. Fiica mea, Eva, mi-a pictat o barcă plină cu bomboane. Am promis să împărțim dulciurile!”, a povestit omul de televiziune.

Cadoul primit de Cătălin Măruţă de ziua lui, din partea celor doi copii, e mereu acelaşi, potrivit unei frumoase tradiţii familiale. Este vorba despre două desene, conturul palmei celor doi copii, foile urmând mai apoi să tapeteze un întreg perete până la vârsta majoratului Evei şi a lui David.

”Anul acesta, Eva a venit, pe lângă desenul cu conturul palmei ei, şi cu ceva nou. A adăugat un desen cu o barcă plină cu bomboane. Când am întrebat-o dacă bomboanele sunt pentru mine, a admis, cu jumătate de gură, că da, dar a devenit brusc voioasă când am promis că vom împărţi pe jumătate dulciurile”, a mai spus Cătălin Măruţă.

De ziua lui, Cătălin Măruță a mulțumit pe Instagram tuturor pentru urări, postând și o afirmație care spune totul despre viața pe care o trăiește: ”În fiecare an, îmi dau seama cât sunt de norocos pentru că nu îmi doresc nimic în plus”.

Vezi și Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit 12 ani de când au zis „DA”: „Am început capitolul frumos din viața mea…”

Citește și:

Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară

Adela Popescu și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie: ”Fetița, clar!”