Spre deosebire de prima sarcină, unde au fost ceva complicații, de această dată totul a mers bine și atât fetița, cât și mama sa sunt sănătoase și se simt excelent.

Celebrul cuplu a publicat deja primele imagini cu noul membru al familiei. Spre deosebire de alte celebrități, Serena și soțul ei miliardar au arătat fără probleme chipul fetiței, mândri de familia lor tocmai s-a mărit.

Serena Williams, care la începutul acestei luni a anunțat sexul bebelușului ei, și soțul ei mai au o fiică, Olympia, în vârstă de cinci ani.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian. Sunt recunoscător să spun că în casa este echipă cu multă iubire: o nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Mă simt recunoscător. @serenawilliams, acum mi-ai oferit un alt dar incomparabil.

Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință lui @olympiaohanian cu surioara ei.”, a scris Alexis Ohanian pe pagina sa de Instagram.

Serena Williams a dezvăluit sexul bebelușului! Are fix ce și-a dorit! ”Nu am niciun plan de urgență” (Video)

familia-completa-cu-cea-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

O pereche atipică, dar plină de iubire

Fosta jucătoare de tenis și soțul ei s-au întâlnit prima dată la un hotel din Roma, în mai 2015, și la scurt timp după aceea au format un cuplu indestructibil, după cum aveam să vedem.

Cum s-au cunoscut Serena Williams și soțul ei: Un iepure devorat de un leopard i-a unit

Cei doi s-au logodit în decembrie 2016, iar în septembrie anul următor s-a născut prima lor fiică, Olympia. La scurt timp, cei doi au făcut nuntă în New Orleans, în luna noiembrie a aceluiași an.

Serena Williams și Alexis Ohanian, 4 ani de la nuntă! Declarația care spune totul despre relația lor. Serena Williams chiar este o femeie foarte iubită!

Și Rihanna a născut al doilea copil!

Serena Williams nu s singura vedetă care a devenit mamă pentru a doua oară. Și Rihanna a născut recent, dar totul a fost ținut în secret! Celebra cântăreață și A$AP Rocky au devenit părinți de băiat pentru a doua oară. Artista ar fi născut la începutul lunii august, când au existat zvonuri în acest sens, dar neconfirmate la acea vreme. Acum, însă, a devenit oficial. Sunt din nou părinți de băiat.

Deși s-a spus că cei doi vor avea o fetiță, zvonurile s-au dovedit a fi false, deoarece celebra cântăreață a născut al doilea băiețel.

Anunțul nu a fost făcut de cântăreață, ci de surse apropiate ei, care au mărturisit că băiețelul a ajuns la Los Angeles în data de 3 august. De asemenea, nu a fost dezvăluit încă numele bebelușului, însă se știe că începe cu litera R.

”Surse direct informate ne-au spus că bebeluşul a ajuns la Los Angeles pe 3 august. Nu ştim încă numele copilului, dar ştim că începe cu ‘R’ şi că este băiat”, a scris presa internațională.

La începutul acestui an, cântăreața a făcut un spectacol de senzație la SuperBowl, când s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă și a anunțat că este însărcinată. Fanii au fost fericiți și șocați de veste, deoarece cântăreața a reușit să își țină sarcina secretă, deși era deja foarte vizibilă.

Rihanna și A$AP Rocky mai au un băiețel, al cărui nume – RZA Athelston Mayers – a fost dezvăluit de cântăreață abia când acesta avea un an.

Vezi și De ce nu nu îi serbează Serena Williams ziua de naștere fiicei sale: ”La noi nu se sărbătorește” Fosta sportivă a spus și motivul

Citește și:

E ziua lui! „Nu știu cum să scap de Fuego”. Cum s-a ales Paul Surugiu cu această poreclă și de ce crede toată lumea că e fiul Irinei Loghin

Andra a împlinit 37 de ani și 15 ani de căsnicie cu Măruță. Au făcut nuntă la Târgu Jiu, cu 800 de invitați și au chemat toate vedetele. Imagini de colecție