Romică Țociu a dezvăluit pentru impact.ro că abia așteaptă să-și îmbrățișeze nepoțelul.

Nepotul lui Romică Țociu va fi externat vineri: ”Vă dați seama ce bucurie e pe capul meu!”

Romică Țociu este în al nouălea cer de fericire. Nepoțelul lui, Philip, de doar doi ani și jumătate, a primit, în sfârșit, acordul medicilor de a se întoarce acasă.

În urmă cu cinci săptămâni, el fusese internat la ”Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu”, din București, după ce înghițise două bile magnetice care i-au pus viața în pericol. Din fericire și după mari emoții, iată că totul s-a încheiat cu bine. „Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit”, a declarat Romică Țociu pentru sursa citată.

Inițial, copilul a fost diagnosticat cu enterocolită, dar, după ce a fost supus unei ecografii, medicii și-au dat seama că, de fapt, înghițise două bilele magnetice, acestea fiind localizate în colon și în intestine.

Micuțul Philip a fost supus de urgență unei operații complicate, care a durat mai bine de trei ore și jumătate. „Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări.Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel!”, a mai adăugat Romică Țociu.

Romică Țociu: ”Am plâns de m-am rupt”

Celebrul comic se afla în turneu în SUA, alături de partenerul de scenă Cornel Palade, când s-a întâmplat nenorocirea. La aflarea veștii, Țociu a revenit de urgență la București, pentru a fi alături de familie. „Îl aștept acasă pe micuț. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt! Fiul meu, Cătălin, plângea, soția mea, Nicoleta, plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, povestea actorul.

Cum a avut loc accidentul: ”Un copil a venit cu acest joc la noi acasă!”

Romică Țociu a vorbit și despre accidentul care a pus în pericol viața nepoțelului său. „Un prieten a fost la nepotul meu în vizită. Și a venit cu un joc d-ăsta, cu bile magnetice. S-au jucat ce s-au jucat, probabil s-au plictisit și s-au luat cu altele, iar la plecare băiatul acela a uitat jocul acolo. Iar Philip, cu acea curiozitate a oricărui copil de vârsta lui, a găsit de cuviință să înghită bilele alea nenorocite!”.

Romică Țociu trage un semnal de alarmă: ”Feriți-vă de orice joc cu bile magnetice, dacă aveți copii mici acasă!”

După acest episod dureros, Romică Țociu trage un semnal de alarmă, prin intermediul impact.ro. „Feriți-vă de orice joc cu bile magnetice, dacă aveți copii mici acasă! Un singur moment de neatenție vă poate schimba pentru totdeauna viața.Credeți-mă, v-o spun din suflet. După ce am văzut cum nepoțelul meu a trecut prin atâtea probleme, inclusiv un șoc septic și o operație de peste trei ore, le spun tuturor să aibă mare, mare grijă!”, a spus actorul.

Vezi și Nepotul lui Romică Țociu a înghițit două bile magnetice: ”A fost o operație foarte grea”. Cum se simte micuțul în prezent

Citește și:

Adela Popescu, ghinion pur: A lovit 6 mașini într-o parcare!

Gina Pistol arată spectaculos după doar o lună de dietă. Imaginile cu ea