Actrița Joanna Page este din nou însărcinată la 44 de ani. Vedeta și soțul ei ,James Thornton(45 de ani), vor deveni părinți pentru a patra oara. Cei doi au făcut anunțul cel mare pe rețelele de socializare.

Joanna Page este în culmea fericirii și a mărturisit că este o uriașă surpriză și pentru ea ceea ce se întâmplă. Ea este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Vedeta a posta o fotografie cu ea, în care și-a dezvăluit burtica de gravidă. Mai mult, ea a dezvăluit că noul membru al familiei va veni pe lume de Crăciun.

„Ei bine, aceasta este o surpriză! Copilul numărul 4 este pe drum! Va fi un Crăciun aglomerat!”, a scris Joanna Page, în dreptul fotografie postate.

La rândul său, James Thornton le-a dat și el urmăritorilor săi vestea cea mare. „Minunata mea soție @iamjoannapage este însărcinată și nu-i așa că arată incredibil!!! O să avem bebelușul numărul 4!”

profimedia-0354381808SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt încă în stare de șoc”, a dezvăluit actrița în emisiunea The One Show de la BBC.

Joanna Page și James Thornton mai au împreună trei copii: Eva, Kit și Noah, iar în preajma Crăciunului copilul cu numărul patru le va întregi familia.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât anul trecut, cei doi au fost la un pas de divorț.

Joanna Page și James Thornton s-au căsătorit în anul 2003, iar povestea lor de iubire a fost una perfectă, asta până la început de pandemie când au fost aproape de divorț.

În cadrul unui interviu cei doi au mărturisit că în timpul primului lockdown au trecut prin momente grele. Cei doi s-au certat încontinuu, chiar nu și-au mai vorbit timp de o lună. Într-un punct aceștia chiar se amenințau cu divorțul. Însă, din fericire problemele s-au rezolvat, iar acum își așteaptă cu nerăbdare copilul.

„Am petrecut primul lockdown certându-ne și amenințând că vom divorța unul de celălalt. Apoi am trecut printr-o lună în care, literalmente, nu ne-am spus niciun cuvânt”, au declarat cei doi.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, declarație șoc: „Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui”

Cele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker