Cântăreața a anunțat că în urmă cu aproximativ un an a suferit o operație de endometrioză.

„Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”, a declarat Vlăduța, conform click.ro.

Vlăduța Lupău, despre boala de care suferă și care a împiedicat-o să devină mamă mai devreme

Vlăduța Lupău nu a făcut un test de sarcin, ci a aflat marea veste în urma unui control de rutină.

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a povestit interpreta de muzică populară.

Vlăduța Lupău este însărcinată în 5 luni și așteaptă cu mare nerăbdare să își cunoască băiețelul. Din cauza bolii ei, nu spera ca așa o minune să se întâmple.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată.

Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba.

Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a mai declarat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău va fi mama unui băiețel

Vlăduța Lupău a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare cu burtica de gravidă. Cântăreața și-a anunțat fanii pe această cale că bebelușul pe care îl poartă în pântece este băiat.

„MAMĂ de BĂIAT. Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întodeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că … băiețel”, a scris artista în dreptul fotografiei.

„Ps* – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc “pușca” când vor fi mari… s-o lase ușor”, a glumit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adi Rus, fotbalist și fiul unui fost chestor de Poliție din Cluj-Napoca. Soțul artistei este cu 3 ani mai tânăr decât ea și cei doi sunt împreună de câțiva ani.

Cântăreața a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre modul în care și-a cunoscut partenerul.

”L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut.”, a povestit artista.

Vezi și Cunoscuta noastră cântăreață a anunțat că e însărcinată! Artista a postat primele poze cu burtica de gravidă

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Dr Mihail Pautov: ”Mi-e greu să mă împac cu zilele obişnuite”

Regina Elisabeta a II-a a participat la slujba de comemorare a prințului Philip