Prezentatoarea de la Acces Direct a luat la rând toate fotografiile din cutia cu amintiri și și-a uimit fanii cu poze nemaivăzute până acum.

mirela-vaida-scolaritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Nu vorbește prea des despre ea, iar mama ei preferă să stea departe de luminile reflectoarelor și nu a apărut niciodată pe micile ecrane. Dar mama ei e o prezență constantă în viața sa, ajutând la creșterea celor trei copii ai vedetei.

Puțini știu că mama Mirelei Vaida este cadru didactic. Prezentatoarea TV a mărturisit în puținele sale declarații despre mama ei că o apreciază extrem de tare pe cea care i-a dat viață și că îi este în continuare model.

Mirela Vaida are numai cuvinte de laudă la adresa mamei ei

Mama prezentatoarei „Acces Direct” de la Antena 1 este profesoară pentru elevii de la o școală din Iași. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar fanii au rămas uimiți de asemănarea de-a dreptul izbitoare.

„Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut prin mână”, spunea acum ceva timp Mirela Vaida despre mama ei, ale cărei trăsături le-a moștenit în cele mai mici detalii.

Vezi și Cum reușește Mirela Vaida să rămână în formă la 39 de ani. Acesta este secretul prezentatoarei TV!

Citește și:

Motivul pentru care Carmen Brumă s-a mutat doi ani la Moscova, unde s-a îngrășat 30 de kilograme. De ce s-a refugiat în mâncare

Micuța Josephine împlinit azi un an. Emoționantul mesaj transmis de Smiley fiicei sale