Tatăl Andreei Esca, pe care familia îl alintă Giovanni, este dovada că și la vârsta a treia îți poți ține trupul în formă și mintea ageră. Bărbatul întoată si 20 de bazine, face drumeții montane, exerciții fizice în aer liber și câte și mai câte. Andreea Esca își adoră părintele și i-a dedicat multe postări pe Instagram și multe texte pe blog. Chiar înainte de ziua ei, pe care și-a petrecut-o la istanbul, știrista de la PRO TV a publicat câteva poze cu tatăl ei, alături de un îndemn pentru toți fanii care o urmăresc. „Mr and Mrs Esca, în misiune! L-ai sunat azi pe tatăl tău?”. În imagini, cei doi apar pe o barcă, știut fiind faptul că Esca locuiește la o casă cu ponton pe Lacul Snagov.

Andreea Esca, în cea mai recentă poză cu tatăl eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris

Însă și Alexandre Eram are cu ce să se mândrească, în familie. Părinții lui sunt sprinteni la vârsta a treia și se bucură de viață, mai ales că locuiesc în Franța, patria vinurilor și a mâncărurilor rafinate. În luna martie, când Alexandre Eram a împlinit 52 de ani, familia s-a reunit la Paris, iar atunci Esca i-a prezentat, pe Instagram, pe socrii ei.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Se îmbracă șic și asortat, după cum spune și nora lui. Soția lui, adică soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, blondă, cu un zâmbet cald și ochi irezistibil de albaștri, pe care i-a moștenit și nepoata Alexia Eram. Socrii și părinții Andreei Esca nu au lipsit de la petrecerea fabuloasă de la Istanbul, organizată în cinstea știristei PRO TV, care a împlinit 50 de ani pe 29 august.

Citește și: Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca. Cât te costă să dormi „acasă” la vedeta PRO TV. Cele 8 case sunt un adevărat muzeu

Citește și: Poze de colecție cu mama Andreei Esca, în tinerețe. Doamna Lucia, în costum de baie, pe motor. Era absolut superbă