Nici ținuta acestuia nu a trecut neobservată. Starul de la Hollywood și-a etalat weekendul acesta ținuta de vară, îmbrăcat într-o cămașă hawaiană, în culorile verde și albastru, pe care și-a asortat-o cu o pereche de pantaloni bej și o pălărie elegantă.

Hopkins s-a filmat în sufrageria sa în timp ce dansa, postând videoclipul pe contul de Instagram, acolo unde are peste 3,5 milioane de urmăritori.

Anthony Hopkins s-a bucurat de vremea însorită, zâmbind și fluturându-și pălăria, înainte de a face cu ochiul ștrengărește camerei de filmat la finalul videoclipului.

„Vibrațiile verii în zi de duminică”, a scris el la descrierea videoclipului. Fanii au rămas fătă cuvinte. Mai rar așa exuberanță chiar la persoanele cu 20 de ani mai tinere!

Sfatul lui Sir Anthony Hopkins pentru cei care vor să devină actori: ”Nu vă irosiți banii!”

Sir Anthony Hopkins a primit trofeul GQ Men Of The Year Awards 2021, iar cu această ocazie a acordat un interviu pentru cunoscuta revistă. În timpul discuției, actorul din „Tăcerea Mielilor” a avut o reacție dură la adresa școlilor de actorie. Hopkins i-a sfătuit pe cei care aspriră la această meserie „să nu-și irosească banii”.

Starul în vârstă de 84 de ani, premiat cu Oscar, a insistat: „Nu vă irosiți banii pe aceste școli de actorie! Sunt actori ratați care acum s-au reinventat drept guru.

Există un actor foarte cunoscut care are o clasă de actorie aici în Los Angeles, iar el este vedeta al spectacolului! Și studenții stau în jurul lui, își plătesc taxele, dar el este vedeta! El este pe scenă cu ei, întrerupându-i, fiind nepoliticos. Nu, nu poți face asta ca profesor”.

Anthony a discutat, de asemenea, și despre decizia sa de a părăsi Teatrul Național: „Acesta este unul dintre motivele pentru care am părăsit Teatrul Național – am avut un regizor mai special, care era foarte pretențios. Și acesta este unul dintre motivele pentru care sunt supărat.

S-a întâmplat în zilele mele de paranoia furioasă și l-am avertizat: „Dacă mai vorbești vreodată așa cu mine, îți voi da un pumn”. Apoi, Hopkins a glumit: „Evident, nu mai fac asta.”

Hopkins a câștigat, în anul 2021, Oscarul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din „The Father”. A ținut atunci prima pagină a ziarelor pentru simplul fapt că nu s-a prezentat la ceremonie.

Vezi și Ce face Anthony Hopkins în carantină, la 82 de ani: ”Mare parte dintre prietenii mei au murit”

Citește și:

Alex Dima, noaptea – la Neversea cu colegii, dimineața – la plimbare, cu bebelușul. Poze de senzație cu toată gașca de la „România te iubesc”

Jos pălăria! Puține vedete recunosc asta și se expun așa: ”La doar o înțepătură distanță” Iuliana Marciuc s-a pozat înainte și după ce și-a injectat botox! Diferența e imensă!