Divorţul din 2016 nu a schimbat cu nimic relaţia pe care Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu o au ca părinți. Se înțeleg bine, își împart timpul cu copiii, iar aceștia au îndrăgit-o, din prima, și pe actuala soție a lui Bogdan Ionescu, Sheila Giafer. Sunt o mare familie în care, cu șapte luni în urmă, a mai venit un bebeluș, o fetiță. Este vorba despre micuța Annelise, fetița lui Bogdan Ionescu și a Sheilei Giafer, frumoasa turcoaică cu care fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat în octombrie 2020.

Ce bine se înțeleg copiii Elenei Băsescu cu mămica vitregă

Zilele acestea, Bogdan Ionescu își răsfață familia în Sicilia, Italia. Soția lui, Sheila, arată senzațioanal la 7 luni după ce a născut, iar el nu se mai satură de bălăceală cu micuța Annelise. Asta am văzut în imaginile publicate pe pagina sa de Instagram. Însă înainte de vacanța din Italia, afaceristul și-a distrat familia și în Franța, de unde a publicat poze cu toți copiii lui. Nepoții lui Băsescu o îndrăgesc foarte tare pe Sheila, mama lor vitregă, de care stau foarte lipiți și la poză, dar și în viața de zi cu zi.

Sheila Giafer (născută în dată de 29 mai 1986) este iubita lui Bogdan Ionescu din 2019. Sheila Giafer este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a unei companii de consultanță imobiliară, iar în 2012 a fost numită director comercial al al unui important proiect imobiliar din Capitală.

bogdan-ionescu-sheile-vacanta-copii-elena-basescu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer s-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor, Annelise, pe care au botezat-o în luna aprilie.

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție

Citește și: Ce femeie frumoasă e fosta soacră a Elenei Băsescu! Mama lui Bogdan Ionescu se înțelege de minune cu nora turcoaică!