Dana Rogoz (37 de ani) avea doar 18 ani când a început relația cu regizorul Radu Dragomir (55 de ani) și iată că au mai trecut încă 18 în care au realizat împreună aproape totul. Au o casă superbă în centrul Capitalei, doi copii minunați, proiecte comune legate de teatru și de film, aceleași pasiuni, griji și planuri. În vară, cei doi au împlinit 10 ani de cununia civilă (10 iulie) și 10 ani de la nuntă (14 iulie).

Ce bine se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor de 21 de ani!

În familia lor s-a integrat de minune și Barbu, fiul pe care Radu Dragomir îl are din căsnicia cu actrița Ozana Oancea. Tânărul a fost în multe vacanțe cu frații lui vitregi, Vlad și Lia, cu tatăl lui, cu Dana Rogoz și pare că se simte minunat în această formulă. Iar pozele realizate de ziua lui de naștere, pe care Dana tocmai le-a publicat pe Facebook și pe Instagram, sunt dovada clară că în familie e multă pace, dragoste și armonie.

familie-dana-rogozSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Frățiorii Barbu (21 de ani), Vlad (8 ani și 9 luni) și Lia (2 ani și 6 luni) sunt topiți unul după celălalt, iar Radu Dragomir, un tată fericit cu toți cei 3 copii alături. Un mesaj drăguț a scris și Dana Rogoz, în dreptul imaginilor realizate de Deea & Flo Photographers. „Ieri a fost ziua lui, așa că frațiorii i-au cântat de vreo 3 ori La Mulți Ani, în diferite ocazii. Ba chiar și azi dimineață, înainte de a mai ciuguli din decorațiunile de pe tort”. Barbu este student în Basel, Elveția, așa că fiecare moment petrecut acasă este prețios.

Dana Rogoz avea doar 18 ani când s-a îndrăgostit de Radu Dragomir

Povestea de iubire dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir a fost îndelung comentată, pe de o parte din cauza diferenței de vârstă dintre ei, de 19 ani, pe de altă parte din cauza divorțului lui Radu. După 3 ani de căsnicie și peste 10 ani de relație, regizorul a divorțat de actrița Ozana Oancea, care i-a dăruit primul copil.

Actrița Ozana Oancea este mama lui Barbu

Fosta soție a lui Radu Dragomir, Ozana Oancea, ae acum 54 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe de film. Este fiica regretatului actor George Oancea, a fost angajată la Teatrul Național din Craiova în perioada 1991-2001 și a făcut parte din echipa de organizare a TIFF și a Festivalului NexT. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1991.

Actrița Ozana Oancea este fosta soție a lui Radu Dragomir

A jucat în filme, ca: Șobolanii roșii – 1991, Casa din vis – 1991, Felicia, înainte de toate – 2009, Captivi de Crăciun – 2010, Vinovatul – 2014; 4 simțuri și jumătate – 2016. În 2010, la TIFF, a primit Premiul de interpretare feminină pentru rolul din filmul „Felici, înainte de toate” și în același an, la UCIN, tot premiul pentru interpretare a partiturii sale din Captivi de Crăciun. 

Citește și: Dana Rogoz, jignită pe Facebook, în legătură cu vârsta soțului, cu 18 ani ani mai mare. Răspunsul vedetei nu lasă loc de replică!

Citește și: VIDEO Dana Rogoz a strălucit la Londra, la premiera „The Crown”. Cum s-au îmbrăcat actrițele care le interpretează pe Prințesa Diana și pe Camilla