Iar Anca Dumitra, nimeni alta decât Gianina în serial, este una dintre actrițele cele mai iubite din distribuție. Fără îndoială, este și o femeie foarte frumoasă, o femeie cu multe fețe.

Recent, actrița le-a arătat fanilor săi și de unde a moștenit genele și talentul. S-a pozat împreună cu mama ei și a postat imaginea pe Instagram. Dacă de la Anca toată lumea se aștepta să arate bine, toți au fost luați prin surprindere de cât de bine se prezintă mama actriței.

Îmbrăcată într-o rochie șic, verde, destul de scurtă, însă nu indecentă, mama actriței are un aer proaspăt și impresionează prin apariția ei.

anca-dumitra-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Gianina din Las Fierbinți este foarte activă pe rețelele de socializare, ea postând frecvent fotografii care o surprind în cele mai neobișnuite ipostaze. În ultima vreme, acvtrița și-a făcut un obicei din a-și schimba coafura și culoarea, ceea ce o transformă într-o prezență cameleonică. Fanii sunt vrăjiți de aparițiile ei și nu pot decide ce look o prinde cel mai bine. E sigur, însă, în costumul de baie arată de milioane!

Vezi și Firicel din ”Las Fierbinți” are o viață care bate filmul. A făcut toate meseriile posibile și e cu aceeași femeie de la 16 ani

Citește și:

Primele imagini cu gemenii Alinei Laufer: „Dragostea într-o poza cât o mie de cuvinte”

Lavinia Pîrva a bătut palma cu o televiziune! Unde va putea fi văzută o dată pe săptămână