Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a născut în urmă cu un an, dar nimic din felul în care arată nu trădează asta. Dimpotrivă, fanii spun că e într-o formă mai bună ca niciodată.

Vedeta, care a fost la mare împreună cu soțul ei, Marius Moldovan, și cu fiul lor, Carol, a purtat un costum de baie destul de decupat, cu imprimeu animal și la un moment dat chiar s-a pozat într-o postură care amintește de feline.

vedeta-are-un-corp-perfectSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

“Bebe Carol era in fata mea. Asa se explică zâmbetul din poza asta. Si nu, n-a mâncat tot nisipul de pe plajă!”, a scris amuzată Flavia, comentând la una dintre pozele postate pe Instagram.

“That body! Ma motivezi si pe mine sa ma antrenez cand ma uit la postarile tale! Cateodata e mai greu, dar cand vad rezultate ca a tale… Incerc sa ma tin de treaba!!”, “Superbă. Un corp de invidiat”, “Bravo, ferice de barbatu tău”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative la adresa vedetei.

Vezi și Cum a revenit la silueta de balerină Flavia Mihășan, vecina de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Arată superb la un an de când a născut

Citește și:

Adele e transformată total. Nici nu mai seamănă cu ea. Cea mai recentă imagine cu ea

Nicole Cherry vine cu o veste mare! A făcut anunțul de pe plajă, în costum de baie