Nu există român care să nu știe despre relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Toți s-au întrebat cum de a rezistat un astfel de cuplu, dată fiind diferența mare de vârstă și de celebritate și influență a celor doi.
Acum. omul de televiziune a spus fără sfială cu ce s-a ales de pe urma acestei relații. ,,Am început să apar mai peste tot”, a mărturisit el. Dar asta nu e tot.

Se pare că notorietatea ei i-a pus la ușă un BMW nou pe vremea în care mulți șoferi și-ar fi dorit să încerce o astfel de mașină.

,,M-a chemat un domn”

„Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România.

Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile. Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci.

Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?” I-am spus ca am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori. Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor?

X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta. Până la urmă mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastului Aproximativ discuții, cu Gojira.

Vezi și Dani Oțil, în lacrimi la TV. Ce a putut să-i spună Gabriela Prisăcariu, în direct?

Citește și:

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a transformat în clona mamei sale! La 16 ani, pe care îi împlinește mâine, și-a găsit pasiunea. Clipul devenit viral (VIDEO)

VIDEO Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam să ajung vreodată în situația asta”