Acesta îl ajută să elimine toxinele adunate în corp pe timpul nopții. Iată ce bea cântărețul imediat după ce se trezește.

Anunțul a fost făcut chiar de el, într-o postare pe rețelele de socializare. la ce truc apelează imediat după ce deschide ochii.

Concret, cântărețul le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că în fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea un pahar de apă pentru a elimina toxinele acumulate în organism pe parcursul nopții.

Iar Smiley nu greșește deloc. Medicii recomandă acest obicei zilnic, iar Smiley se pare că ține cont de el indiferent de ora la care se trezește.

„Bună dimineața. Da, pentru mine e dimineață la ora asta. (…) În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură”, a scris Smiley pe pagina sa de socializare.

Deoarece are o viață cât se poate de activă, poate presărată și cu ceva excese, numeroase concerte și evenimente, Smiley simte nevoia să se echilibreze și să facă câte ceva pentru el zilnic. Mai cu seamă de când e tătic, acordă tot mai multă atenție sănătății, pentru că ”motivația” e cum nu se poate mai mare. Recent, artistul se apucase și de regim, propunându-și să lase complet dulciurile. Misiune deloc simplă, după cum avea să constate.

De ce trebuie să consumi apă imediat după ce te trezești

Trucul la care Smiley apelează în fiecare zi e cum nu se poate mai bun pentru organism, iar specialiștii afirmă că apa, imediat după trezire, ajută la rehidratatea corpului, dar și la lubrifierea articulațiilor.

De asemenea, un consum ridicat de apă reduce aportul de calorii, deoarece crește senzația de saâietate.

Vezi și La 38 de ani, Smiley a luat o hotărâre mare: ”Asta e a patra zi. Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa”

Citește și:

Vedeta noastră a postat pe Instagram poze de la o petrecere, dar nimeni nu și-a dat seama că era propria nuntă. Cum a fost dată de gol

Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Borcea și Pelinel: „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”