Așa se explică, spune ea, de ce a făcut doar o formă ușoară a bolii. Să nu uităm că, totuși, artista are 82 de ani. Iată ce consumă cântăreața în fiecare dimineață!

În luna august a anului trecut, vestea că Irina Loghin s-a infectat cu COVID-19 i-a îngrijorat pe toți fanii ei. Din fericire, artista a reușit să treacă peste boală, având un sistem imunitar puternic. Invitată la o emisiune de televiziune, marea cântăreață a mărturisit că nu a făcut o formă gravă a bolii datorită stilului sănătos de viață pe care-l are. Unul dintre bunele obiceiuri pe care îl are este ca, în fiecare dimineață, să beau un anumit tip de ceai.

Și dacă vă-ntrebați care este „poțiunea fermecată”, ei bine, conform spuselor Irinei Loghin, este vorba despre ceaiul de cătină. Cântăreața îl consumă după ce dă planta prin blendar și o strecoară.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. (…) Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin la o emisiune tv.

Cântăreața crede că i-a fost de mare ajutor în lupta cu COVID-19

Tot în ceea ce privește perioada în care a fost infectată cu COVID-19, Irina Loghin a spus că nu a rămas fără gust și miros și, din fericire, nu a avut niciun fel de durere. Astfel, artista a fost externată destul de rapid din spital, veste ce a bucurat pe toată lumea.

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat.(…) M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau Salvarea (…)

M-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a continuat ea.

Vezi și Irina Loghin și întreaga familie, internați la Matei Balș. Soțul și fiul artistei, testați pozitiv cu coronavirus

Citește și:

„Ar trebui să tacă”! Meghan Markle, aspru criticată după ce a spus că e pregătită să-i ierte pe membrii familiei regale

Victor Socaciu, infectat cu Covid, e în continuare la spital. Fiica lui a spus cum se simte acesta, la 68 de ani: ”Să ne rugăm pentru sănătatea lui!”