Frumoasa artistă a dezvăluit că și-a lansat o melodie împreună cu fiul ei.  Este vorba despre o piesă de Crăciun, intitulată „ Have yourself a Merry little Christmas”.

„Cântă împreună cu mami Have yourself a Merry little Christmas și este pentru prima oară când a intrat într-un studio profesional și mi-a spus că a fost cea mai frumoasă zi din viața lui. Îți dai seama că am leșinat pentru că mi-amintește foarte mult de mine când eram mică”, a declarat Claudia în emisiunea „Vorbește lumea”.  „Sunt extrem de fericită că Dumnezeu i-a dat și lui acest talent”, a mai spus Claudia.

Fiul Claudiei Pavel studiază pianul

Ce baiat frumos și talentat are Claudia Pavel! A debutat în muzică la 6 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„În sfârșit,colindul nostru este aici! Have yourself a Merry little Christmas este una din melodiile mele preferate de Crăciun și mi- am dorit dintotdeauna să fac o varianta a superbului colind american compus de Hugh Martin și cantat pentru prima oara in musicalul “Meet me in St louis” de Judy Garland…Sunt extrem de fericită că redescopăr prima mea dragoste ..muzică..prin ochișorii și sufletelul celei mai mari iubiri a vieții mele,Noah. Multumesc, iubirea mea, că m-ai ales să-ti fiu mămică și-mi luminezi viața în fiecare secundă!”, a anunțat Claudia pe pagina ei de facebook.

Claudia a povestit că Noah a început deja să studieze pianul și este îndrăgostit de vioară. Noah nu doar că a moștenit talentul mamei sale, însă acesta i-a moștenit și trăsăturile frumoase, fiind bucățică ruptă din mama lui.

Citește și: