Celebrul actor, în vârstă de 63 de ani,  are cu fosta lui sotie, make-up artista Florina Mărcuța, un fiu de 18 ani, pe nume Matei.  Tânărul seamănă foarte bine cu mama lui, dar și cu tatăl. Mai mult, el îi calcă pe urme lui bebe Cotimanis, fiind pasionat de actorie.

Desi este încă la liceu și-a propus să dea la actorie imediat ce termină liceul. Tatăl lui s-a oferit să-l pregătească și să-l învețe lucrurile de bază ale acestei meserii, potrivit Click.ro.

 

Fiul lui Bebe Cotimanis e pasionat de actorie

Bebe CotimanisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Matei nu a apărut aproape deloc în spațiul public și foarte puțină lume îl cunoaște. Acesta avea părul lung, iar recent a renunțat la plete pentru o tunsoare scurtă și modernă. El este deja un bărbat impunător ca și tatăl lui. Ba mai mult, și-a depășit deja tatăl în înălțime, măsurând 1,91 metri.

„M-a întrecut şi pe mine, care am 1,86”, a spus Bebe Cotimanis,  într-un interviu mai vechi pentru Click, precizând că este mândru că Matei i-a moştenit şi pasiunea pentru teatru. Matei învață foarte bine și e pasionat de baschet, fotografie şi de atletism. Recent, el și-a luat permisul de conducere.

Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au despărţit la începutul lui 2018, iar actorul şi-a refăcut viaţa cu o colegă de breaslă, actriţa Iulia Dumitru.

 

Citește și: