Andreea Berecleanu e tare mândră de copiii ei, pe care îi are din mariajul cu fostul prezentator de stiri, Andrei Zaharescu. Prezentatoarea are o fiică mai mare şi un băiat.

Băiatul prezentatoarei TV are 16 ani și și a moștenit trăsăturile frumoase de la mama lui și tatăl său. După divoțul părinților, Petru a rămas cu mama și cu sora sa. El este pasionat de sport și de tot ceea ce ține de mașini, însă nu și de televiziune ca părinții lui, fiind mai degrabă omul din spatele camerei de filmat. Tânărului îi mai place să se fotografiază cu ai lui și cu sora lui Eva care este plecată la studii în Londra.

AndreeaaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Șaten și cu ochii albaștri, peetru s-a transformat într-un tânăr foarte frumos și și-a în trecut deja mama în înălțime.

„Copiii sunt produsul părinţilor şi acest fapt este valabil şi pentru Eva şi Petru. Ei au trăit alături de tatăl lor toată perioada copilăriei, iar acum, în adolescenţă, le este alături, atat ca sprijin moral, dar si emoţional. De asemenea, primesc toată dragostea noastră, necondiţionată, a mea şi a soţului meu.”

Eva a ajuns în atenția publicului după ce a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. Tânăra și-a mărit buzele, lucru ce i-a schimbat cu mult aspectul fizic.

Tânăra îi seamănă leit mamei sale având un look natural și echilibrat. Eva Zaharescu studiază la Londra, la o universitate de renume.

Citește și:

Antonia a ajuns la spital! Cum se simte vedeta

Cristina Spătar l-a arătat fanilor, în premieră, pe iubitul ei, cu 21 de ani mai tânăr! E topit după ea!