Apoi, mai ales când e vorba despre moștenitori, ne gândim așa: cineva le-a lăsat tot ce au și nu au fost nevoiți să facă nimic pentru asta. De aici și imaginea pe care o avem despre ei – niște aroganți care fac doar paradă cu ceea ce au, fără să fi meritat. Sigur, în unele cazuri, e adevărat. Dar nu e general valabil.

Există câteva cazuri în care, măcar de la un punct, lucrurile sunt diferite. Un astfel de exemplu este Paris Hilton, unul dintre moștenitorii lanțului hotelier Hilton. Și-a câștigat renumele de petrecăreață, are reputația de moștenitoare bogată, care trăiește doar pentru a se bucura de plăcerile vieții și care nu face nimic altceva decât să cheltuiască banii familiei.

Însă, în afară de frumusețe, Paris, care urmează să se căsătorească în curând, mai are ceva. Poate fi considerată, fără exagerare, o femeie de afaceri în toată regula. Iar argumente în acest sens sunt destule.

A moștenit bani, dar nu i-a cheltuit, i-a înmulțit

Paris a moștenit din partea familiei 5 milioane de dolari. Putea să-i cheltuiască pe tot felul de distracții și nimeni nu ar fi avut ce să-i reproșeze. În schimb, tânăra i-a înmulțit, creând un adevărat imperiu. Acesta cuprinde, printre altele, magazine, cluburi pe plajă, parfumuri. Și Paris a făcut toate acestea până la vârsta de 30 de ani.

Obține un milion de dolari pe seară pentru a pune muzică, în postura de DJ

Uneori, Paris Hilton e invitată să pună muzică la petreceri sau în club, din postura de DJ. Însă renumerația ei nu e mică: un milion de dolari pe seară sau noapte. Asta înseamnă 347.000 de dolari pe oră, bani pe care mulți doar speră să-i strângă într-o viață. Bonus: Paris se mai și distrează la job!

E una dintre primele staruri de reality show

Paris e deschizătoare de drumuri în ceea ce privește reality show-ul. Emisiunea în care apărea ea avea și 13 milioane de telespectatori. ”The Kardashians” nici nu poate spera la așa un succes.

A lansat o linie de îmbrăcăminte pentru câini

Una dintre pasiunile lui Paris o reprezintă câinii. Nu e de mirare că, la un moment dat, a decis să combine dragostea sa pentru blănoși cu abilitatea de a face bani, creând o linie de îmbrăcăminte pentru câini.

A devenit celebră fără ajutorul rețelelor de socializare

Paris Hilton a devenit celebră într-o perioadă în care încă nu apăruseră rețelele de socializare, când era mai dificil să ai o voce care să ajungă la cât mai mulți oameni. În plus, nu a avut nici vreun agent, făcând totul pe cont propriu.

Continuă afacerea familiei

Paris Hilton nu-și dezamăgește nici familia, continuând afacerea acesteia. E cea care a pus la punct planuri pentru noi hoteluri în New York, Las Vegas sau Dubai.

Nu are doar o soră, sunt patru la părinți

Într-adevăr, Paris e cea mai cunoscută dintre copiii familiei. Însă cu siguranță ai auzit și despre Nicky Hilton. E celebră, nu însă atât de populară precum Paris. Cele două au și doi frați, Conrad Hughes Hilton și Barron Nicholas Hilton. Primul, Conrad, a avut de mai multe ori de-a face cu poliția, fiind prins consumând marijuana.

A făcut miliarde de dolari din parfumul lansat

În 2014 făcuse deja peste 2 miliarde de dolari din parfumul său. Date mai recente nu există, dar cel mai probabil suma a crescut mult.

Paris e și autor de succes

Pe bună dreptate te-ai putea întreba ”e ceva ce Paris nu a făcut?”. Nu prea multe. În 2004 a lansat ”Confesiunile unei moștenitoare”, cartea devenind instantaneu best-seller.

Urmează și un album de muzică

Deși a cochetat cu muzica, până acum Paris nu a lansat un album. A semnat însă un contract cu o casă de discuri și probabil acesta e următorul pas.

Foto: Instagram

Vezi și Nicky Hilton este din nou însărcinată, la aproape un an de când a devenit mamă. Este în culmea fericirii

Citește și: