De ani buni, Dragoș Dolănescu locuiește în Costa Rica, acolo unde este și deputat. Ani la rând a fost în conflict cu Ionuț Dolănescu, fratele lui, din cauza averii tatălui lor, Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu susține că tatăl lui ar fi lăsat un testament în care și-ar fi împărțit averea, dar el a ajuns prea târziu ca să-l mai găsească.

Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui…”

În urma procesului pe moștenirea de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu a fost cel care a intrat în posesia tuturor drepturilor de autor ale artistului, spre surprinderea fratelui său mai mic.

„Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a declarat Dragoș Dolănescu, conform ego.ro.

Dragoș Dolănescu a ținut să puncteze faptul că este foarte bine că Maria Ciobanu a decis să își împartă averea, în mod egal, copiilor.

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare.

Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci… Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”., a mai declarat el.

Dragoș Dolănescu susține că ar fi fost corect ca drepturile de autor să fie împărțite 50% – 50%, și nu toate să i se cuvină fratelui lui, Ionuț Dolănescu.

”Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect.

La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, melodiile lui, compuse de el, 1.000 la număr, îi aparțin poporului român, a iubit această țară. Pentru mine este o mare mândrie să știu că alți soliști îi interpretează piesele și că sunt difuzate, că nu sunt date uitării.

Tata a fost un geniu. Când a plecat de acasă, din Perșinari, spre București, avea doar un caiet cu 117 cântece compuse de el, asta era toată averea lui. Primele trei zile le-a dormit în Parcul Cișmigiu, pe o bancă. Și acum toată munca lui, din muzică, din drepturile lui de autor, este la Ionuț”, a mai declarat Dragoș Dolănescu.

Ce avere are Maria Ciobanu

Averea Mariei Ciobanu ar fi estimată la două milioane de euro. Ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro.

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a mai declarat Dragoș Dolănescu.

Vezi și Condițiile de necrezut în care trăiește Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu: ”E mai cald afară”

Citește și:

Adelina Pestrițu, petrecere grandioasă pentru fiica ei. Zeny a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită cum nu s-a văzut în România

Fata lui Gică Popescu, o „bombă” pe plajă! Cum arată, unde trăiește și cu ce se ocupă fiica fostului mare fotbalist