Presa străină scrie că actrița, care a trecut deja printr-o căsătorie la cei 36 de ani ai săi, are o avere de 5 milioane de dolari. Ea a încasat câte 50.000 de dolari pentru fiecare episod din serialul american ”Suits”, în care a jucat până recent, timp de 7 sezoane.

În plus, a fost plătită cu sume cuprinse între 171.000 – 187.000 de dolari pentru diversele roluri pe care le-a avut în filme.

Mai săracă decât Kate

Deși e mai cunoscută decât era Kate Middleton când a devenit soția prințului William, Meghan intră cu mai puțini bani în această căsnicie. Când s-a căsătorit cu William, Kate avea deja o avere de 10,4 milioane de dolari, iar familia sa avea peste 50 de milioane de dolari.

Cât despre averea lui Harry, acaesta se ridică la 40 de milioane de dolari, grație unui fond deschis cu mulți ani în urmă de mama sa, regretata prințesă Diana, unei moșteniri de la bunica sa și salariului de căpitan în armata britanică.

Deși suma e mare, pălește în comparație cu averea prințului Charles, de exemplu, estimată la 100 de milioane de dolari, sau cea a reginei Elisabeta a II-a, estimată la 500 de milioane de dolari.

Foto: NorthFoto

Vezi și Cine e mai frumoasă, Kate Middleton sau Meghan Markle? Iată ce spun șabloanele lăsate de vechii greci

Citește și: