Ea a admis că banii pe care îi primea atunci erau chiar mai mulți decât se vehicula! Vedeta nu se plânge de bani nici acum și a mărturisit cât este de bogată.

În 2018, în timpul unui podcast, Mădălin Ionescu a ”descusut-o” pe Gabriela Cristea de secrete, iar unul dintre cele mai mari mistere care gravitau în jurul ei a fost deslușit! La acea vreme se vehicula că vedeta ar fi fost plătită de Kanal D cu 11.000 de euro pe lună.

Surpriza a venit când vedeta a recunoscut că salariul ei era de fapt mult mai mare decât se vehicula!

Mădălin Ionescu: ”Este adevărat că ai fost plătită cu 20.000 de euro pe lună la Kanal D mult timp?”

Gabriela Cristea: ”Dar știe lumea. Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta”.

Într-un final, prezentatoarea a admis că a reușit să strângă o avere de peste un milion de euro. Însă mare parte din bani i-au ”dispărut” din conturi, spune ea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader.

Chiar dacă nu mai are același salariu la Antena Stars, prezentatoarea nu se plânge nici acum de bani. Fapt recunoscut de ea printr-o postare pe pagina de Instagram.

”Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici ”excentricități” dacă mi le doresc”, a răspuns vedeta unei curiozități venite din partea unui fan al contului ei.

Gabriela Cristea locuiește într-o vilă de 200.000 de euro

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor locuiesc într-o vilă impozantă care a costat 200.000 de euro, scrie Ciao!. Construcția casei a început înainte ca cei doi să se căsătorească și s-au mutat aici în 2017.

”Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși, care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul“, a povestit Gabriela Cristea.

La rândul său, Tavi Clonda a spus că vila a ieșit mult mai mare decât plănuiseră inițial, fapt pentru care este greu de întreținut și au nevoie de ajutor pentru a menține ordinea.

Mai mult, cei doi au terminat vara aceasta și piscina, pe care au umplut-o cu apă de mare și au probat-o când fetițele lor nu erau cu ei acasă. De atunci, aceasta își tot dovedește utilitatea.

Citește și:

S-a dus strălucirea din luna de miere! Jennifer Lopez, surprinsă în trening, nemachiată și abătută. Nici Ben Affleck nu a fost în apele lui

Lia Bugnar a plecat cu un bărbat în vacanță, după despărțirea de Anghel Damian: ”Eu l-aș iubi…”