Jurnalista se angajase recent la Ministerul Sănătății, unde ocupa funcția de consilier pe probleme de comunicare. De aici primea în fiecare lună în jur de 5.000 de lei, arată România TV. În afara salariului, Cristina Ţopescu primea și indemnizație de hrană.

În plus, Cristina Ţopescu a deţinut firma La Fix Media Production SRL, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei.

Concret, în 2018, firma La Fix Media Production SRL a terminat anul fiscal cu pierderi în valoare de 12.937 de lei.

Jurnalista nu trecea printr-o perioadă tocmai roz, ea urmând să rămână fătă apă potabilă, din cauza datoriilor, mai arată sursa.

Voia să se mute în Italia

De altfel, potrivit prietenei sale Monica Pop, Cristina Țopescu luase în considerare să se mute în Italia. Cunoștea bine limba și ar fi vrut să-și facă meseria acolo. La un moment dat, chiar își căutase casă acolo. În cele din urmă, însă, planul nu s-a materializat.

Ultima persoană pe care a întâlnit-o

Ultima persoană care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu a fost fostul ei șef, Alexandru Răducanu, patronul postului de televiziune Canal 33. Cei doi au stat împreună la cafea, iar Răducanu spune despre jurnalistă că era ”preocupată, dar ok”.

Acesta exclude varianta sinuciderii. ”Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok”, a declarat acesta.

Vezi și Ce se va întâmpla cu trupul Cristinei Țopescu

Citește și: