Andreea Balan a primit de la medici cea mai bună veste, după o lună de chin. Starea ei este foarte bună, iar operația se vindecă foarte bine.

Pe 1 aprilie i-au fost scoase firele de la cea de-a treia operație , iar medicii au supus-o recent si unei ecografii. Astfel, Andreea Balan a dezvăluit fericită  vlogul ei că în urma ecografiei medicii i-au spus că nu i s-a mai format niciun hematom. „Am primit o veste foarte bună și anume că operația se vindecă foarte bine. Tocmai am ieșit de la doctor, mi s-au scos firele. (…) Mi -au făcut și o ecografie și am văzut că nu mai ma niciun hematom, deci în sfârșit după trei operații totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare”, a mărturisit Andreea.

După trei operații, Andreea este, în sfârșit, în afara oricărui pericol. Medicii i-au recomandat artistei să nu facă efort nici luna aceasta și să fie în repaos. Andreea Balan nu are voie să facă sport, însă este fericită că ce a fost greu a trecut, iar acum lucrurile încep să revină la normal.

Andreea Bălan nu are voie deocamdată  să facă sport

„Luna aceasta trebuie să mai stau în repaus, să am ce grijă ce fac, cum fac, să nu fac efort. Bineînțeles nu am voie să fac sport. Așa că în sfârșit am scăpat de orice pericol”, a mai spus Andreea.

 

Andreea Bălan a fost operată la sfârșitul lunii trecute pentru a treia oară în doar trei săptămâni. Imediat cum s-a trezit după operație la terapie intensivă,  frumoasa cântăreață a anunțat că se simte bine.  Andreea a povestit pe vlogul ei clipele cumplite prin care a trecut.

Medicii de la o clinică privată i-au descoperit artistei hematoame care s-au format după operația de cezariană a Andreei Bălan. Artista a mai fost internată și operată pe 15 martie, la o săptămână după ce a născut, iar  pe 22 martie a suferit cea de-a treia intervenție chirurgicală de eliminare a hematoamelor, iar acum în sfârșit a scăpat de orice pericol.

Citește și: