În preumblările ei, ”zâna” îmbrăcată foarte șic într-un costum cu croială bărbătească, a ajuns și la un monument închinat emblematicei actrițe Audrey Hepburn, pe care Andreea Marin o admiră mult. Deși ar putea părea un simplu turist care se fotografiază lângă un monument, în acest caz o sculptură de bronz dedicată actriței, în realitate e vorba de mult mai mult.

Cu ani în urmă, Andreea Marin declara într-un interviu: ”Mi-ar fi plăcut să fiu Audrey Hepburn pentru că e un mo­del pentru mine. Reprezintă natura­le­ţe, fineţe, o altă lume în care a trăit, deşi nu a dus-o uşor, nu a avut un destin simplu de înfruntat. Mi-aş fi dorit să pot schimba mai mult. Mai mult decît am făcut-o deja. Visele mele sunt mai mari decît ceea ce am astăzi, fireşte”.

Andreea Marin și regretata Audrey Hepburn au în comun faptul că, fiecare în alt timp, au fost ambasadoare UNICEF. Andreea Marinhj încă îndeplinește misiunile UNICEF în România. Pe cele două le unește tocmai dorința de a face bine.

Aflată de câteva zile la New York, Andreea Marin și-a făcut timp să treacă și pe la zoo, împreună cu fiica sa, care a și avut ocazia să hrănească o veveriță.

Andreea Marin Audrey HepburnSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Îmbrăcată lejer, într-un trening, Andreea Marin s-a lăsat imortalizată chiar de fiica sa, înconjurată de păsări exotice.

A fost fotografiată în stradă, în tumultul specific metropolei americane, îmbrăcată fistichiu, așa cum rareori avem ocazia să o vedem în România, dar și elegant, în Time Square sau aflată în publicul unei piese jucate pe Broadway.

Foto: Instagram

Vezi și Plouă cu invitații pentru Andreea Marin: ”Hai la DC!”, ”Hai la Chicago!”, ”Hai în Miami!”, ”Hai la Bârlad, păpușa mea frumoasă!”

Citește și: