Cei doi au participat ieri la un meci de polo caritabil, la cupa Sentebale Polo, iar după ceremonia de premiere, ducesa de Sussex și-a felicitat soțul într-un mod inedit. După ce ducesa a înmânat trofeul echipiei lui Harry și l-a pupat pe obraz pe modelul Nacho Figueras, iar apoi ea și-a sărutat soțul pe buze cu pasiunea, iar toată lumea a rămas cu gura căscată. Și asta, pentru că nici un alt cuplu regal nu a mai făcut așa ceva în public, până acum.

Ce au făcut Meghan Markle și prințul Harry la un eveniment. Toți au rămas cu gura căscată. Niciun alt cuplu regal nu au fost văzut în această ipostază în publicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Tu îl recunoști? Te uiți la el și nu îți vine să crezi! Russell Crowe șochează cu noul lui look

Meghan Markle și prințul Harry s-au sărutat cu pasiune în văzul tuturor

Gestul este unul extrem de rar, deoarece niciun alt cuplu regal nu a mai fost fotografiat în astfel de ipostaze la evenimente publice, nici William cu Kate Middleton, nici prințțul Charles cu prințesa Diana sau regina cu prințul Philip. Potrivit presei din Marea Britanie, membrii familiei regale au voie să se sărute în public doar la nuntă.

Regulamentului neoficial al reginei spune clar că membrii familiei regale nu au voie să facă gesturi intime în public, cum ar fi să se țină de mână sau să se sărute, însă ducii de Sussex ignoră aproape la fiecare apariție aceste reguli.

Imaginea cu ei sărutându-se s-a viralizat apoi pe internet. Astfel, acesta a fost ultima ieșire în public al cuplului. Meghan și Harry urmează să plece în vacanță timp de o lună.

 

Citește și: