Rezultatele de la Evaluarea Națională 2023 au fost publicate de Ministerul Educației, pe portalul evaluare.edu.ro, miercuri, 28 iunie. Elevii care au dat Bacalaureatul își vor afla rezultatele finale pe 3 iulie. Printre vedetele care au tremurat de emoții cot la cot cu copiii lor, absolvenți de gimnaziu sau absolvenți de liceu, se numără Mihai Morar, Roxana Ciuhulescu, Andrei Aradits, Ozana Barabancea, Ioana Ginghină, Raluca Moianu, Daniel Pavel, Răzvan Simion.

Copiii vedetelor, rezultate de excepție. Mihai Morar: „Mândru de ele”

În familia lui Mihai Morar a fost bucurie mare. Gemenele Mara și Cezara au obținut note excepționale la Evaluarea Națională: 9,60, respectiv 9,75.

„MÂNDRU DE ELE. Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!”, a scris Mihai Morar pe Facebook, în dreptul imaginilor cu Mara și Cezara, care au terminat gimnaziul la Olga Gudynn International School.

Daniel Pavel, mândru de băiatul lui, absolvent la Viena

Un tată tare mândru este și Daniel Pavel, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, direct din Austria. Prezentatorul Survivor România și fosta lui parteneră, Anca Pîrvuțoiu, și-au însoțit copilul la festivitatea de absolvire a liceului. Antoniu, băiatul de 18 ani al lui Daniel Pavel, a absolvit Liceul Francez din Viena.

„Grand Final Terminal pentru băiatul nostru! A riscat, a luptat și a câștigat. 2 Bac-uri cu brio și plus que parfait: cel francez, și cel pe care mulți nu l-au ales, cel austriac, numit foarte sugestiv: Matura. Aveam și noi în interbelicul românesc termenul de examen de maturitate pentru Bac”, a scris Daniel Pavel, care a anunțat că fiul lui a primit diploma de absolvire de la ambasadorul Franței la Viena.

„Domnul Dan” i-a mulțumit public și fostei sale partenere de viață, pentru educația pe care i-a dat-o lui Antoniu. „Nu există cuvinte de recunoștință pentru cum ai ales în urmă cu 15 ani pentru piticul nostru. Te iubește tata, Anto!”.

daniel-pavel1-copySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica Ozanei Barabancea se pregătește pentru Conservator

„Bună dimineața, dragilor, ce credeți că face o mamă de absolventă de liceu? Evident, mi-am condus fiica la cea de-a doua probă a Bacalaureatului. Sunt curioasă ce ați scris la Limba Română, ce ați ales, Rebreanu sau Camil Petrescu? Mai avem un ho astăzi și un hop mâine și ne relaxăm un pic, pentru că trebuie. Și să ne pregătim pentru admiterea la Conservator. Cu Dumnezeu înainte!”, a spus Ozana Barabancea, într-o intervenție pe Tik Tok. Gloria a terminat cu brio Colegiul Național de Muzica ”George Enescu”, pian clasic.

@ozanabarabancea9

♬ sunet original - Ozana Barabancea

Fiica Roxanei Ciuhulescu, nemulțumită de nota de la Evaluarea Națională

Ana Cleopatra, fiica de 15 ani a Roxanei Ciuhulescu, a depus contestație după ce a primit rezultatele la Evaluarea Națională, iar notele finale se află pe 4 iulie. Tânăra a fost nemulțumită de la nota luată la matematică.

„Deocamdată nu avem vacanță, pentru că abia ce s-a încheiat Evaluarea Națională. A fost o perioadă foarte grea, foarte intensă, cu multă muncă, cu multe meditații, a fost, săraca, speriată, am trecut și de asta. Acum așteptăm și rezultatele de la contestație, pentru că încă nu e mulțumită de notă! E o notă bunicică, nu cea mai bună, așteptăm să vedem acum!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, mama Anei, pentru Click!

Răzvan Simion și fiica lui. Foto: Instagram

Fiica lui Răzvan Simion a dat BAC-ul de două ori

Printre părinții cu emoții se numără și Răzvan Simion (Antena 1), a cărui fiică, Ianca, a susținut examenul de Bacalaureat. Și nu o dată! Potrivit Playtech.ro, Ianca susține, în plus, BAC-ul spaniol. Tatăl ei explică de ce.

„E o întreagă tevatură, acum ei termină anul acesta complicat, de fapt este o generație a pandemiei, e o generație a schimbărilor de trimestre cu module, e un tărăboi întreg. Sunt foarte multe universități la care vrea să meargă, e o generație a nehotărâților. Ce va alege, aia va face. E suficient de matură încât să-și aleagă exact drumul pe care vrea să-l facă.

Da, ea dă și bacul spaniol pentru că asta a terminat engleză spaniolă și o ajută pe viitor. E mai mult un pic de muncă, dar cumva generația asta, poate că asta a fost de-adevăratelea de sacrificiu, cumva s-a obișnuit, cu a trage mai mult decât am tras noi la vremea respectivă”, a declarat Răzvan Simion pentru Playtech.ro.

Citește și: Vedetele și copiii lor, cele mai emoționante imagini de la absolvire, serbări, banchete. Cum s-au îmbrăcat mămicile VIP pentru „ultimul clopoțel”

Citește și: Andrei Aradits, emoții mari pentru fiul adolescent. Actorul a divorțat de soția care a plecat în India