Ramona Olaru nu a ascuns niciodată faptul că a trăit o copilărie simplă, la țară, unde posibilitățile materiale erau extrem de reduse, spre deloc, uneori.

Vedeta a încercat mai multe drumuri până să ajungă să fie asistentă TV, ba chiar recunoaște faptul că a practicat deseori și muncile câmpului. Așadar, mai în glumă, mai în serios, Ramona Olaru spune că dacă „nu ar fi prins trenul” care să o ducă în platourile de filmare ale Antenei 1, aceasta și-ar fi putut clădi un viitor pe meleagurile natale.

“Cine știe, poate mă măritam cu vreun cioban la mine acolo, să am oi sau ceva. Dacă sunt de la fermă… niciodată nu știi.

Oricum, mereu am zis că plec de acolo, nu mă mai întorc să stau, să locuiesc acolo.

Dar, poate dacă nu prindeam trenul la momentul respectiv, oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci, unde și ai mei au lucrat.

De acolo suntem. Nu am o problemă cu asta, am muncit foarte mult în domeniu. Am fost la sapă, la cules de porumb.

Nu pot să mă mai gândesc acum că aș fi putut să fiu acolo. Dar pot să mă adaptez la orice. Mă pot adapta la orice muncă.”, a declarat Ramona Olaru, conform ego.

Cum se înțelege Ramona cu echipa de la Neatza

Ramona Olaru este alături de echipa de matinali de la Neatza cu Răzvan și Dani de câțiva ani, iar cu toții s-au sudat foarte bine împreună. Totuși, nu poți să nu te întrebi cum se înțelege echipa atunci când camerele de filmat sunt închise.

Blondina susține că nu există certuri între ei, iar glumele care se fac în platou nu sunt niciodată puse la suflet.

“Niciodată. (n.r. nu s-au certat la Neatza). Ne-am îmbinat foarte bine acolo, ca și cum eram făcuți unii pentru ceilalți.

Nu există loc de supărare. Glumele sunt făcute de așa natură încât nu ne pică rău. Sunt OK. Știi că a fost o glumă și nu are de ce să te afecteze. Altfel nu ne adunam acolo, acesta este criteriul de angajare, dacă vrei, să treci peste și să accepți că așa suntem”, a mai spus aceasta.

Vezi și Ramona Olaru, momentul adevărului: „Asta sunt eu, adevărata Ramona. Fără machiaj, fără filtre”. Imaginile care fac vâlvă pe Internet

Citește și:

Așa slăbește urgent Mihai Trăistariu: „După trei zile, am aceeași greutate pe care o aveam înainte”

Jean Paler a împlinit 70 de ani: „Anul acesta voi fi singur cuc, de Sărbători. E cam greu, în ziua de azi, să mai găsești pe cineva”