Într-o postare pe Instagram, însoțită de un comentariu scurt și la obiect, ”homesweethome” (casă dulce casă), Andreea Marin trece în revistă câteva dintre animalele sale de companie: un cățel, două pisici, pești și păsări.

#homesweethome

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Însă, așa după cum chiar ea recunoaște, poza e neîncăpătoare. Veverița familiei, de exemplu, lipsește, după cum își lămurește fanii vedeta. ”Și veverița. Familie mare, poza neîncăpătoare.:)” – scrie ea răspunzându-i unui internaut.

Cum un prieten virtual o întreabă de ce nu e și Violeta în poză, Andreea Marin se simte obligată să dea lămuriri: ”Vine mâine de la bunicuța ei”. Volubilă, Andreea Marin nu se comportă ca o vedetă, ea vorbind cu fanii de pe aceeași treaptă.

Câțiva nu se pot abține să nu remarce că diva – care apare și ea în fotografia cu necuvântătoarele – arată extrem de bine fără machiaj. ”Atât de bine arați fără machiaj!”, îi scrie un fan.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Marin vorbește deschis despre o iubire, chiar dacă una atipică: ”Dragostea e frumoasă, dătătoare de speranță, induioșătoare”

Citește și: