Una dintre cele mai cunoscute porecle ale Suveranei este „Gary”. Acesta i-a fost dat de prințul William, când era doar un copil. El nu reușea să pronunțe „granny”(n.r. bunică), ci reușea să îi spună doar „Gary”.

Potrivit unei povești, fiul cel mare al prințesei Diana a reușit să iște confuzie la palatul Buckingham din cauza acestei porecle. Regina a venit repede și a spus: „Eu sunt Gary. El nu a învățat încă să spună granny”. Același lucru s-a întâmplat și în cazul fiului lui William. Micul prinț George își strigă străbunica „Gan-Gan”.

Citește și: S-au căsătorit sau nu Lidia Buble cu Răzvan Simion? Cântăreața: ”M-a pus tata să-i arăt mâinile”

Kate Middleton și prințul William formează un cuplu foarte solid

Regina se pare că are de departe cele mai multe nume de alint. Ei i se spune și „Lilibet” de la Elizabeth sau „Mama”,  iar prințul Philip obișnuia să o strige „sausage” (n.r.-cârnăcior) sau “my little cabbage”(n.r.-varza mea mică).

Prințul William și Kate Middleton formează un cuplu solid și foarte apreciat de public. Orice gest al lor este studiat cu atenție de cei din jur, iar oamenii își doresc să afle cât mai multe detalii despre povestea de iubire a celor doi. Când sunt acasă cei doi se adresează unul altuia folosind apelativele „darling” (n.r- dragule) și „babe (n.r-iubito)”.

Însă, de departe cele mai multe porecle le au prințul Harry și William, care și le-au tot schimbat de-a lungul aniilor.

Harry își spunea „Spike”, în adolescență, și se zvonește chiar că ar avea un cont de facebook, intitulat „Spike Wells”. El  foloseșteacest nume și pentru a evita atenția presei și a publicului. De asemenea, prietenii lui Meghan îi spun „Hazza”. Totul a pornit de la faptul că Meghan își strigă iubitul ”Haz”.

Prințesa Diana îi mai spunea lui Harry, în primii săi ani de viață, ”micul meu Spencer”, o referire la părul său roșcat, moștenire de familie din partea sa.

Prințul William se prezenta drept Steve,  pe vremea când era student la Universitatea St Andrew’s din Scoția, în încercarea de a-și ascunde identitatea.

Deși e nou intrată în familia regală și Meghan a primit o poreclă de la socrul ei, prințul Charles.  Impresionat de felul în care s-a comportat  în urma scandalului pe care l-a iscat tatăl ei în ajunul nunții sale cu prințul Harry, dar și pentru că fosta actriță a avut puterea de a se adapta la noua ei viață, ca membră a familiei regale britanice, Charles a poreclit-o pe ducesa de Sussex „tungsten” (wolfram), pentru că este „dură și rezistentă”, la fel ca acest metal.

„Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru puterea ei și pentru coloana vertebrală pe care i-o dă lui Harry, care are nevoie de o personalitate ca tungstenul în viața lui, deoarece poate fi puțin moale.  A devenit un termen de alint”, a spus o sursă pentru Metro.

Citește și: