În tot acest timp, a continuat să facă sport. A fost motivată și de faptul că logodnicul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez, a ținut și el același regim. Ba mai mult, au mers împreună inclusiv la sală.

Însă a meritat 100%. Vedeta în vârstă de 49 de ani a postat pe Instagram o fotografie din care e limpede că toate eforturile și sacrificiile sale nu au fost în zadar. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, vedeta are trupul unei puștoaice de 17 ani, cu singura diferență că este extrem de tonifiat.

Nu are nici pic de grăsime, nicio cută de piele în plus, nimic care să-i trădeze vârsta sau faptul că are doi copii. Abdomenul ei arată pur și simplu impresionant!

Edrept, J lo a muncit din greu la sală, pentru că va putea fi văzută într-un rol în care arată destul de mulți centimetri de piele. Chiar și așa, însă, sunt de lăudat dedicația și motivația ei.

Fanii au aplaudat-o sincer, iar printre cei care i-au scris se află inclusiv cântărețul Lenny Kravitz. Deși Jennifer Lopez e logodită și urmează să se mărite, acesta nu a putut să se stăpânească, arătându-se impresionat de felul în care arată.

Semn că postările sale fac mai mult decât să bucure ochiul e reacția unui fan, care a scris simplu, dar sugestiv: ”Cred că o să pun deoparte acest baton de ciocolată…”.

Vezi și Logodnicul lui Jennifer Lopez nu mai scapă de acuzațiile că o înșală pe divă. Cui i-a propus sex în trei

Citește și: