E căsătorită de ani buni cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii. Recent, vedeta TV a simțit pe propia piele ce repede trece timpul.

Într-o postare în spirit glumeț, actrița și cântăreața le-a povestit fanilor cea mai recentă schimbare din familia sa, una care îl are în centru pe mezinul Tudor.
 
Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, difuzată atât pe Antena 1 și Antena Stars, mamă pentru Carla, Vladimir și Tudor, zis și Ciuci, l-a lăsat pe cel din urmă să ”boare”, cum se exprimă ea, semn că anii au trecut.

Concret, recent, Ciuci, care nu a împlinit 3 ani, a început grădinița, un moment de cotitură nu doar pentru el, cât și pentru ea.

”Gataaa! A zburat puiul cu ața!???♥️ A plecat și Ciuci la grădiniță! De azi l-am înregimentat! Păi nu se mai putea: nimeni nu se putea juca în casă, că venea el și strica tot! Nu ne puteam uita la un film, că venea el și schimba pe desene! Nu puteam mânca nimic, că venea el și îmi lua de la gură!

Cel mai mic și cel mai alintat din casă! Nu adoarme fără mine, nu stă fără mine, nu mănâncă fără mine! Și mereu cum vrea el trebuie să se întâmple! Ne-a aliniat pe toți 3 ani!

De azi s-a mărit armata! Gata! Drum bun, băiețel! Armată ușoară! ???? Să văd cu cine mai faci tu fitze și figuri de-acum încolo! ♥️?? P.S. Stau ca pe ghimpi, în mașină, în fața grădiniței, și mor de dorul lor!”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.
 
Tot acolo a postat și câteva imagini cu copiii ei realizate chiar în dimineața cu pricina. Toți au ghiozdanele în spate, unii pregătiți de școală, alții de grădiniță.

cu-copiii-in-drum-spre-scoalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vezi și Momente dificile pentru Mirela Vaida. Cei trei copii ai ei au fost diagnosticați cu o afecțiune rară: ”Copiii mei, toți trei…”

Citește și:

Britney Spears, surprinsă de paparazzi la plajă. Cum arată diva la 40 de ani în costum de baie

Lucian Viziru, despre conflictul pe care îl are cu Simona Gherghe, de 11 ani. De la ce a pornit totul: “M-a enervat…“