Cu acest prilej, celebra lui mamă a postat pe rețelele de socializare două fotografii niciodată arătate fanilor, în care face cunoștință cu fiul ei, la scurt timp după naștere.

„16.11.2016 – cuvintele, zâmbetele, lacrimile nu pot cuprinde însemnătatea minunii care se înfăptuiește în momentul în care dai o viață care dă sens vieții tale! Să ai lumea la picioare, iubire! La mulți ani! 🤍”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, mesajul său fiind apreciat, în doar o oră, de aproape 7.000 de oameni.

Andreea-si-NoahSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cum este vedeta în rolul de mamă

Chiar dacă rolul de mamă nu este mereu unul ușor, vedeta, care se bucură de imens succes pe partea profesională, face față cu brio provocărilor. Noah se află în perioada în care ocupația lui principală este să se ducă la grădiniță. Cu toate astea, artista a mărturisit că lucrurile sunt dificile și la acest capitol.

La începutul acestui an, blondina le povestea internauților cum și-a păcălit băiețelul pentru a-l convinge să meargă a grădiniță.

„Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu i-am spus, de fapt l-am păcălit, că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte locuri de joacă sunt închise și acesta este singurul deschis. Astăzi mi-a luat 50 de minute să-l pot convinge, cu ceva lăcrimuțe, însă știu că fac asta pentru el”, a mărturisit cântăreața, care mai are și o fetiță, deja preadolescentă.

Vezi și Andreea Bănică şi-a vaccinat de Covid fiica de 13 ani. Cum se simte Sofia: ”O să-i marcheze toată viaţa”

Citește și:

Claudia Radu, fosta concurentă Chefi la cuțite, a slăbit 22 de kilograme

Casa groazei! Incredibil cum arată locuința lui Marilyn Manson