E limpede că actorul este topit după ea. Mulțimea de poze de pe Instagram vorbește de la sine.

”La Multi Ani, mandria mea! 💕”, a scris Augustin Viziru pe Instagram în ziua în care fetița lui a făcut 3 ani.

Maria e o mândrețe de fată, cu ochii ei ca safirul, cu buzele pline, de păpușă, și părul bălai. Încă de pe acum se vede în ce prezență feminină șarmantă se va transforma. Rămâne doar să fim martorii metamorfozei ei.

”Dragoste pe viata!”, a scris celebrul ei tătic la cea mai recentă poză cu Maria. Și într-adevăr, viața lui Augustion Viziru e alta, la fel și motivația, după ce Maria a apărut în viața lui.

Cum i s-a schimbat viața de când Maria a intrat în familie

,,Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic… Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei (…).

Acum am și altă maturitate, de aceea petrec mult timp cu ea, deși am tot felul de treburi. Știu că anii ăștia nu mi-i dă nimeni înapoi, iar copilul meu este pe primul plan și a venit exact când era momentul”, declara Augustin Viziru după nașterea fetei sale.

maria-are-3-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Augustin Viziru, despre mama fetiței sale

Augustin Viziru nu mai vorbește cu fosta soție, iar în prezent se declară un bărbat împlinit alături de copil și de actuala iubită.

Iată cum vorbea Augustin Viziru despre actuala sa parteneră: ”Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”.

Augustin Viziru mai spunea că este foarte fericit alături de partenera sa de viață, recunoscând că are o fire complicată.

”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!”, a spus el.

”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, mai spunea el atunci.

În ce relații e cu fosta soție, de care s-a despărțit cu scandal

Cât despre fosta soție, de care s-a despărțit cu scandal, aceasta e de domeniul trecutului.

În presă au circulat zvonuri că Oana Mareș ar fi avut o idilă cu nimeni altul decât Cosmin Natanticu, însă aceștia au negat că ar fi avut o relație de iubire. Cei doi au declarat că au colaborat profesional și că i-a legat doar o frumoasă prietenie.

Augustin Viziru nu regretă despărțirea de fosta soție și își asumă trecutul amoros controversat.

”Nu regret nimic din ce a fost. Uşă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă.

Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos. (…)

Nu pot să vă spun ce am aflat. Eu tot am spus că am rămas în relaţii bune cu ea, că suntem prieteni extraordinari, nu este adevărat. Noi în casă ajunsesem doar prieteni buni. Nu se mai punea problema să formăm o familie.”, preciza după divorț actorul.

„Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă”, a afirmat actorul.

„Au fost niște lucruri pe care le-am aflat apoi acasă și de care habar nu aveam. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre asta”, mai spunea actorul.

Augustin Viziru, mărturii cutremurătoare despre boala tatălui său: ”Deja făcuse metastază cerebrală”

El și Oana Mareș au avut o relație timp de 11 ani, din care doi au fost căsătoriți.

În anul 2011, Augustin Viziru și soția sa au divorțat, după ce aceasta din urmă a fost văzută în locuința comediantului.

Augustin Viziru este recunoscut pentru producțiile „Umbre” și „Faci sau taci”, dar și pentru rolul Aziz bin Hussein el Jsir, din telenovela „Iubire și onoare”, în 2010.

Totuși, popularitatea acestuia a atins cu totul alte culmi când, în 2020, acesta a fost cooptat să participe la emisiunea Survivor România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Vezi și Lucian și Augustin Viziru au rupt orice legătură: „Ne-am certat ca frații. Sunt câteva luni”

Citește și:

Serghei Mizil, operat pe inimă: ”Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț”. Cât a durat operația și cât l-a costat

A murit Dan Matei Agathon. De ce boală suferea fostul Ministru al Turismului