Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat, dar deja știe ce nu va avea voie să facă acesta la adolescență. Dani Oțil nu vrea ca copilul să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani, dar nici să nu-i vină acasă cu ”fete precum Ramona Olaru” sau ”tatuate”.

Mai exact, după o discuție cu Ruxandra Luca despre diversificarea mâncării copiilor, Dani Oțil și-a uimit și colegii de platou cu o ”proiecție” despre viitorul copilului său.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Mulți telespectatori au fost de părere că remarca despre Ramona a fost una jignitoare, însă pe blondă nu a părut să o deranjeze, ba mai mult a părut chiar amuzată.

De Paște, Dani Oțil a petrecut o scurtă vacanță alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în Dubai. Tot în Dubai a fost plecate și colegele sale de platou, Ramona Olaru, dar și Bianca. Despre Ramona Olaru, Dani a ținut să mai facă o dezvăluire inedită despre ce a pățit frumoasa blondină într-un mall din Dubai.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis azi Dani despre Ramona Olaru.

De altfel, Ramona Olaru a povestit și ea pe Instagram un episod neplăcut, petrecut pe când se afla la plajă. Ea a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când un grup de persoane a ironizat-o la piscina hotelului la care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Ce va face Zanni cu banii, dacă va câștiga Survivor România: ”Am venit aici să câștig premiul cel mare”

Cauza oficială a morții prințului Philip. Ce scrie în certificatul de deces?