De fapt, este vorba despre un obicei machedonesc, un moment important prin care mirii își iau „rămas bun” de la părinții lor. „Nu a fost nicio nuntă. Simona nu s-a măritat”, a spus Stere Halep pentru Click!.

Fotografiile cu cei doi au făcut înconjurul Internetului și toată lumea a presupus că Simona și Toni au zis „Da” în fața ofițerului stării civile. Inclusiv contextul în care au fost fotografiați cei doi sau masa imensă au lăsat această impresie, motiv pentru care milioane de fani s-au grăbit să o felicite și să îi spună „casă de piatră” celei mai adulate sportive de la noi.

În plus, la petrecerea de la Izvorani au luat parte părinții celor doi, viitorii nași, precum și verișori și prieteni apropiați ai acestora. Evenimentul intim a ținut până seara târziu, iar invitații le-au adus flori și câte un cadou.

Părinţii și-au luat rămas bun de la viitoarea mireasă

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitorii nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat pentru sursa citată Stere Halep, tatăl campioanei noastre.

Practic, a fost vorba despre petrecerea de „isuseari”, așa cum se numește ea la machedoni. S-a sărbătorit faptul că tenismena a acceptat inelul de la iubitul ei. Practic, a fost petrecerea de după logodnă, eveniment la care care părinții miresei și-au dat aceptul să-și încredințeze fiica logodnicului ei, Toni Iuruc.

„Pentru cei ce nu știu, la Simona Halep nu a fost logodnă, ci . Acesta este un moment emoţionant pentru familia miresei, pe rând părinţii şi rudele apropiate îşi iau rămas bun de la mireasă şi o încredinţează mirelui. Soacra mare şi mătuşile fac cadouri ginerelui, de obicei un prosop. Se cântă cântece de rămas bun.

Când iese din casa părintească, mireasa îşi face crucea de trei ori cu faţa către răsărit, este însoţită de două persoane tinere, fraţi, veri, şi soacra le aşează pe umeri celor doi un cadou. Cu piciorul drept, mireasa păşeşte afară din casă. Mireasa este dusă lângă mire, care este pregătit de plecare”, a explicat, pe Facebook, Marian Sterea, fotograful evenimentului și unul dintre apropiații familiei Halep.

Vezi și Simona Halep s-a măritat, în mare secret, cu Toni Iuruc?

Citește și:

Le recunoști? Ea e o celebră actriță de la Hollywood, care s-a retras pentru a avea grijă de fetița ei

Cher arată fabulos la 75 de ani. Cum a fost surprinsă artista pe străduțele din Portofino