În ultima vreme au tot apărut zvonuri că Alex Velea și Antonia se pregătesc să devină iar părinți.  Fanii au început imediat să o intrebe pe artistă dacă este adevărat că este însărcinată pentru a patra oară, iar în mod surprinzător ea le-a răspuns.

Toate zvonurile au pornit după ce  Alex Velea a publicat pe contul său de instagram, o  imagine care ilustra o siluetă cu o burtică de gravidă. Evidet, toată lumea s-a gândit Antonia urmează să îi mai ofere un copilaș, pe lângă cei doi băieți pe care îi au împreună.

Chiar dacă Antonia nu a avut nicio reacție în momentul acela, iată că acum le-a oferit un răspuns fanilor. Însă un răspuns deloc lămuritor. La întrebarea dacă este însărcinată, vedeta a răspuns cu „Nu? Da? Poate?”, ținându-i ca pe jar pe cei care o admiră și o urmăresc pe contul de socializare.

View this post on Instagram

It’s Monday….. GO! 😋

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Mai mult, fanii au întrebat-o și cum reusește să-și mențină o astfel de siluetă după ce a născut trei copii: „Cum sa arati frate asa dupa 3 copii? Absolut superba . Una dintre cele mai frumoase femei din Romania”.

Antonia nu a ezitat și a răspuns din nou, de data aceasta fiind extrem de sinceră: „Multumesc!! Disciplina si multa munca la sala! Incerc sa ma mentin!”.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Însă până să li se pună eticheta asta, multă lume a crezut la începutul relației celor doi că este vorba doar de o poveste trecătoare bazată pe atracție fizică și atât.

Citește și:

Imaginea cu Adelina și soțul ei a cucerit internetul. Gestul făcut de Virgil i-a topit pe toți

Este sau nu într-o relaţie? Cătălin Botezatu, despre viața lui amoroasă și despre căsătorie