Cântărețul Pepe a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici, cu ceva timp în urmă, unde a făcut și câteva declarații despre Oana Zăvoranu, fosta sa soție. Cântărețul nici acum nu vrea să-i rostească numele celei care, la un moment dat, i-a fost soție.

Pepe crede că Oana Zăvoranu apare la televiziuni și vorbește despre el fără vreun motiv anume, poate din frustrare, crede el.

Nici nu vrea să-i rostească numele. ”Cea mai mare greșeală” a vieții lui

„Nu vreau să-i pronunț numele! Dacă tot apare fără motiv la tv, să n-apară că o invit eu și că am vorbit de ea, pentru că vorbește prost. Vorbește prost de ani de zile și știi de ce? Din frustrare! Tocmai că nu-i mai răspund” a declarat Pepe.

De asemenea, Damian Drăghici l-a întrebat pe Pepe dacă ar proceda la fel, în ideea în care ar putea să-și ia viața de la capăt. Răspunsul cântărețului a fost unul tranșat, pentru că e de părere că Oana Zăvoranu este ”cea mai mare greșeală a vieții lui”.

„Mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea! Probabil am învățat foarte multe și, învățând probabil foarte multe din această greșeală, tocmai de asta nu vreau să mai am legătură cu ea.

Mă uit în trecut şi nu îmi vine să cred. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste şi iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult” a mai declarat Pepe.

Pepe și Oana Zăvoranu, relație de 16 ani

Pepe și Oana Zăvoranu au avut o relație lungă, de 16 ani, din care 5 ani au fost căsătoriți. Divorțul celor doi s-a pronunțat în anul 2011, iar de atunci nu a mai existat vreo cale de împăcare între ei.

Acum, Pepe se află la a treia căsătorie, după cele ratate cu Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. Cântărețul are o relație cu Yasmine Ody, 27 de ani. Cei doi au deja un băiețel, Pepe fiind tată pentru a treia oară. Artistul mai are două fete cu Raluca Pastramă.

Și Oana Zăvoramnu este căsătorită, dar încă nu are copii, chiar dacă a declarat că se gândește serios la asta, poate apelând la o mamă surogat.

Vezi și Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe va fi tată pentru a treia oară: „Este cel mai…”

Citește și:

Ele au născut 45 de copii în total! Cine sunt mămicile-eroine din showbiz-ul românesc. Poze adorabile cu cele mai numeroase familii

Cântăreața Sabrina face furori în costum de baie la 54 de ani! Uite și cum arată băiatul ei major