Elena Merișoreanu, una dintre cele mai asumate artiste din industria muzicală din România, a recunoscut că a apelat la intervenții estetice pentru a arăta cât mai bine. Interpreta este de părere că un artist trebuie să arate impecabil când urcă pe scenă, astfel că ajutorul medicului estetician este bine venit întotudeana.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii, a spus ea, nefiind prima oară când procedează astfel. Artista e clientă a clinicilor de înfrumusețare de mai bine de 10 ani.

Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinere, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public.”, a spus interpreta de muzică populară într-o emisiune la Antena Stars.

Atac la Bianca Drăgușanu: ” Astea tinere cu gogoșile în gură…”

Totodată, Elena Merișoreanu a mărturisit că deși este de acord cu intervențiile estetice, este de părere că trebuie să existe un echilibru în toate, astfel că divele care au exagerat cu vizitele la medicul estetician nu sunt deloc pe placul ei.

„Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (buze mari n. red.)”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu a adus-o și pe Bianca Drăgușanu în discuția despre divele din showbiz care au trecut de prea multe ori pragul cabinetului medicului estetician, dezvăluind că la început i-a plăcut de ea, dar acum e de nerecunoscut.

„Bianca Drăgușanu este de unde sunt eu. Eu când am văzut-o prima dată eu am spus că nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă. După ani de zile, am văzut că a apărut schimbată total.

Ce e drept, e frumoasă, e deșteaptă. Știe să facă tot ce vrea ea. I-am cunoscut familia. O admir. Îi admir pe toți cei care fac tot ce fac ca să iasă în față.”, a mai spus artista.

Vezi și Elena Merișoreanu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, la 72 de ani! Ce intervenții și-a făcut cântăreața de muzică populară

Citește și:

Cătălin Măruță, confirmat pozitiv cu COVID-19. Primele declarații ale prezentatorului

Îl recunoști? Acum e foarte cunoscut în România și nu numai, dar aici era doar un țânc cu gândul mereu la joacă. Îl vezi la Survivor!