În cea de-a doua editie a emisiunii ,,Zig Zag”, difuzată sâmbăta aceata, pe canalul de Youtube ,,theXclusive”, Bianca Dragusanu a stat față în față cu moderatorul George Tănase, pentru o discuție cu de toate. La finalul emisiunii, Bianca a fost supusă unui joc, în care trebuia să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Nu a fost greu, căci din toate propunerile, Bianca a ales un singur nume: Dana Budeanu. A și explicat de ce.

Ce a putut să spună Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca în emisiune.

Ce a declarat Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului

Dana Budeanu i-a luat mereu apărarea Biancăi Drăgușanu atunci când blondina a fost criticată pentru relațiile ei sau pentru felul în care își retușează pozele pe Instagram.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, a spus Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

„Eu am să vă spun un lucru de la început: singura vedetă care poate folosi astfel de filtre este Bianca Drăgușanu. Ea este o păpușă Barbie. Eu am spus de foarte multe ori asta despre ea. Ea asta își dorește să fie. Chiar și din punct de vedere al intervențiilor estetice se îndreaptă către a arăta ca o păpușă perfectă, către un rezultat apropiat de cel al unei păpuși perfecte din cutie.

Ea asta face, de dimineață până seara: poze, poziții, talie mică, fundul mare. Bianca Drăgușanu nu se pozează altfel, arată artificial pentru că așa vrea să arate și în realitate. În rest, toate vedetele sunt penibile folosind aceste filtre”, a spus Dana Budeanu, în propria emisiune de pe Youtube.

dana-budeanu-12SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Citește și: Theo Rose s-a îmbrăcat fix ca Dana Budeanu și a apărut așa la filmări. Cum arată ținuta de 2700 de euro, cu două sutiene