”Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a povestit Vica în primul episod al emisiunii de la PRO TV. Fosta balerină a făcut la Survivor și o dezvăluire emoționantă, care are legătură cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan (15 ani).

Vica Blochina: „Plâgeam isteric la telefon”

”Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el”, a spus Vica, gâtuită de emoție.

Iată că, după eliminare, Vica nu s-a gândit decât la momentul în care va auzi, din nou, vocea băiatului ei. Ea le-a povestit fanilor din social media cum a decurs convorbirea telefonică cu Edan și recunoaște că a clacat. A simțit nevoia să își ceară iertare.

„Am un cumul de emoții. Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic.

Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plâgeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul. Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții, îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

vica-blochina-edanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Edan stă mai mult acasă la Victor Pițurcă

Edan este fiul pe care Vica Blochina îl are din relația de 16 ani cu Victor Pițurcă. În cadrul podcast-ului, „Fiță cu Adiță”, Vica a povestit că, mai nou, Edan a decis să locuiască acasă la Piți, alături de familia tatălui său.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece…”, spunea Vica.

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Citește și: Vica Blochina, umilită la Survivor. Ce poreclă i-a pus un Războinic. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie”

Citește și: Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!