Bărbații sunt atrași ca un magnet de frumoasa artistă, iar ceea ce a putut să găsească aceasta pe parbrizul mașinii este o dovadă în acest sens.

Dacă mulți bărbați aleg să-i trimită mesaje, în care să o complimenteze, sau alții se rezumă doar la a o privi și a o admira, ei bine, se pare că există și alții, mult mai curajoși, care recurg la gesturi inedite.

Artista, impresionată de gestul admiratorului secret

Lidia Buble a avut parte de o surpriză superbă, joi seara, după ce a plecat de la restaurantul la care a luat masa. Frumoasa artistă a fost la sală, iar mai apoi a decis să meargă în oraș, să ia masa. O seară normală, dar care a continuat neașteptat.

În momentul în care a vrut să se urce în autovehicul, seara fiind pe sfârșite, Lidia Buble a găsit pe parbrizul mașinii un superb buchet de lalele roșii. Fără să lase vreun bilețel sau să-și arate identitatea, admiratorul a preferat doar să lase buchetul de flori și să plece.

Lidia-laleleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Impresionată de gestul celui care i-a lăsat florile, Lidia Buble și-a anunțat fanii de cele întâmplate, printr-o postare pe Instastory, acolo unde se vede cât de încântată este de cadoul neașteptat. ”Care ești, mă? Doamne! Am fost să mănânc, am plecat, am venit să iau mașina să merg spre casă și aveam acest buchet de lalele superb pus pe parbrizul mașinii. Mulțumesc mult de tot! Nu știu cine ești, dar îți mulțumesc””, a spus Lidia Buble, vizibil vrăjită și impresionată de gest. Cine știe, poate zilele viitoare vom afla cine a fost și cavalerul care a vrut să-i atragă în acest fel atenția. Poate că o nouă idilă e pe cale să se nască.

Vezi și Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion

Citește și:

Ramona Păuleanu este însărcinată! A dat vestea, în direct, la TV

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit