Într-un interviu, Nick a mărturisit că a participat la concurs, la sfatul tatălui său și viața lui s-a schimbat mult în bine după ce a reușit să câștige finala X Factor și este recunoscător pentru tot ceea ce trăiește în fiecare clipă. Mai mult, el recunoaște că simte că România seamănă foarte mult cu țara lui, fapt pentru care aici se simte ca acasă. Mai mult, el a mărturisit că s-a îndrăgostit de sarmale.

„Am încercat desigur orice tip de ciorbă și îmi place tare mult… Cum se numesc? Sarmale! Doamne, mama Loredanei mi-a gătit sarmale și nu am gustat niciodată așa ceva. Serios. Sunt îndrăgostit de sarmale. Aș putea mânca… nici nu știu, vreo 50 de sarmale. Deci da, cred că sarmalele sunt preferatele mele până acum”, a declarat Nick pentru catine.ro.

Nick Casciaro pare fascinat de România, dar acesta recunoaște că s-a confruntat și cu probleme mari în finalul concursului, dar și după concurs.

„Ultima piesă pe care am cântat-o, „Who Wants to Live Forever”, doamne. A fost atât de greu. De fapt, ceva ce nu știe nimeni. În ziua finalei la 8 dimineața am fost la doctor. Aveam o inflamație de la o răceală nasoală, iar corzile vocale erau foarte inflamate”, a spus Nick pentru sursa menționată.

iubita lui nickSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Mai mult, imediat după terminarea concursului, Nick nu a mai apucat să se întoarcă în țară pentru că a făcut COVID-19.

„Am făcut Covid. Imediat după finală, am rămas blocat în România și a fost o perioadă foarte nasoală a vieții mele. Pentru că am fost singur, dar nu chiar singur. Îi mulțumesc încă o dată Loredanei, m-a ajutat enorm. Fratele Loredanei, Cristi, Cami și toată familia Loredanei”, a spus Nick pentru catine.ro.

Legat de relația pe care o are cu Loredana, Nick a mărturisit că au o relație foarte frumoasă, iar cei doi continuă să lucreze împreună.

„O prietenie adevărată și ne respectăm reciproc foarte mult. E ca și cum Universul ne-ar fi vorbit și a vrut să ne întâlnim. Este atât de generoasă și are mare inima, mare, mare inima. Și este un mare star. Sunt atât de recunoscător că am întâlnit-o. Și sunt atât de recunoscător pentru această relație, pentru că este atât de sinceră. Este ceva ce merge dincolo de X Factor și de competiție. Încă ținem legătura, încă lucrăm împreună și îmi dă sfaturi. Și mă ajută atât de mult, atât Loredana, cât și familia ei”, a mai spus Nick.

Mai mult, acesta recunoaște că X Factor i-a schimbat viața: „Mi-a schimbat-o mult. Ideea despre mine acum s-a schimbat. Acum sunt recunoscut drept Nick Casciaro de la X Factor. Câștigătorul X Factor România 10. Asta e o nebunie! De la bun început am primit multe mesaje, multă dragoste din partea oamenilor. Din toate colțurile lumi și acum toate proiectele se schimbă un pic, se îmbunătățesc. Deci da, viața mea s-a schimbat complet”.

Italianul nu a ezitat să vorbescă și despre iubita mult, de care se declară foarte îndrăgostit. Mai mult, acesta a mărutrisit că îi mulțumește de fiecare dată pentru respectul și încrederea pe care o are în el. Mai mult, el a precizat că se teme să nu o piardă din cauza faptului că e plecat foarte mult timp.

„Cea mai mare frică a mea este să pierd o persoană de care îmi pasă, atunci când sunt departe de casă. Călătoresc destul de mult. Și uneori stau și mă întreb care este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla. Și acesta ar fi cel mai rău. Și este și cea mai mare frică a mea”, a mai spus Nick pentru catine.ro.

Maria Sacchi și Nick Casciaro formează un cuplu frumos. Cei doi sunt activi pe rețelele sociale și țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor de cuplu. Din postările care au apărut de-a lungul timpului se pare că cei doi se iubesc nebunește și se apreciază reciproc.