Vacanța lui Lucian Becali și a soției lui, Iulia, în sudul Italiei a fost cât se poate de plăcută, asta până când nepotul latifundiarului din Pipera a făcut greșeala să le spună clienților bogătași cazați în resortul cu pricina că este român.

Din acel moment, Lucian și soția lui nu au mai fost băgați în seamă, fiind pur și simplu evitați de către turiștii de alte naționalități.

Lucian Becali: „Cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa?”

„Sunt într-un resort de lux în sudul Italiei cu soția, că nah, mai ies și eu, dar nu postez ca maimuțoiu’ de fiecare dată toate vacanțele pe unde plec, prefer să fiu mai low profile…

Anyway, alta era discuția, am ieșit aici la recepție, la breakfast și, în același timp, ne-am întâlnit cu o grămadă de alți clienți ai resortului, gen barosani din toată lumea, care erau toți un zâmbet, hello, how are you, good morning, nice to meet you…hahhaha, hihihi…

Zâmbeau glumeau, se băgau în seamă cu noi, ne întrebau de sănătate, unde mergeți azi, ce faceți, haideți cu noi cu barca…până a avut unu’ proasta inspirație să ne întrebe de unde sunteți !

Noi foarte liniștiți, tot în aceeași notă, “we are from România”! Booooom ! Nene din momentu’ ăla s-au schimbat cu 180 de grade! Efectiv si-au văzut de treaba lor si nu ne-au mai adresat nicio întrebare.

Nu pot să zic că s-au uitat urât, sau că au făcut ceva evident, că sunt oameni civilizați, dar efectiv nu au mai discutat nimic cu noi.

Și atunci cum pot fi eu mândru că sunt român în Europa, cum pot merge eu cu capu’ sus când lumea mă evită doar pentru că sunt român….? Păi, …cu U.N.E Ultima Nație din Europa si cu ăia care au contribuit la asta!

Pe mine personal mă doare în …, că știu să fiu și arogant și să mă uit la ei de sus, dar mă întristează modul la care se uită ei la nația română și știu că oamenii civilizați nu au contribuit la asta, ei ne judecă doar după ce au făcut rebuturile din țară prin Europa.

Voi continua să spun că sunt român cu orice risc, dar NU voi fi mândru de asta ”, a povestit nervos nepotul lui Becali, pe pagina lui de socializare, întâmplarea din vacanță.

nepotul-preferat-al-lui-becaliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Va deveni tătic la toamnă

Lucian Becali a fost considerat ani buni nepotul preferat, dar problemă al lui Gigi Becali. Asta până de curând când Lucian a intrat în rândul lumii și s-a așezat la casa lui.

Iulia Florescu este femeia care l-a cumințit pe Lucian, cei doi urmând sa devină părinți în această toamnă. Iulia și nepotul lui Becali au făcut cununia civilă în Voluntari, în august 2021, iar nunta a avut loc în octombrie anul trecut.

Vezi și Gigi Becali vorbește despre retragerea la mănăstire: ”Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit”

Citește și:

Ce avere are Gabriela Cristea. Câștiga un salariu exorbitant la Kanal D, dar nici acum nu o duce rău! A recunoscut cât este de bogată

Cum a ajuns Eli Lăslean să-i facă peste 40 de rochii lui Carmen Iohannis. Secretele unei colaborări fashion, la nivel înalt: „M-a sunat…”