Iată ce a pățit Loredana Groza pentru că era „prea sexy” în perioada comunistă. Chiar artista a povestit prin ce a trecut.

Interzisă la TV, din cauza bustului și buzelor

De nenumărate ori Loredana Groza a susținut că nu a apelat la niciun fel de intervenție chirurgicală și că diferențele majore pe care le-a avut în look-ul ei de-a lungul anilor se datorează doar muncii pe care o depune pentru a arăta mereu în formă.

Asta, în ciuda a numeroase voci care susțin că artista ar fi suferit diverse intervenții estetice, pentru că anumite trăsături par altfel decât pe vremuri.

”Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic.

Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci.

Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci, pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții…

Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Loredana-in-mare-formaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Are sau n-are operații estetice?

Răutăcioșii au spus despre Loredana Groza și că a făcut multe tratamente de lifting pentru ca pielea ei să arate bine și la peste 50 de ani.

”Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea.

De asta pe mine mă amuză când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a mai adăugat Loredana, conform aceleiași surse.

Chiar dacă se pot observa cu ochiul liber schimbări privind înfățișarea Loredanei Groza, jurata X Factor a mărturisit că are mai multe modalități prin care se întreține pentru a fi în formă, astfel că nu a renunțat la sport niciodată și de asemenea, are grijă să urmeze rutina zilnică de îngrijire a corpului și a tenului.

Vezi și Dana Budeanu a criticat-o fără milă pe Loredana Groza: „Ce este în neregulă cu tine?”

Citește și:

Irina Loghin, dietă extremă la 83 de ani: „Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”

Cine este fostul soț al Liei Bugnar. E singurul bărbat care a convins-o să creadă în căsătorie: „Văzut, plăcut, căzut în cap, luat”