Recent, aceasta a oferit detalii despre începutul relației sale cu artistul cu doi ani mai mic decât ea, la cei 38 de ani ai săi. Prezentatoarea TV a dezvăluit că, la începutul relației lor, Smiley era asaltat de tinere. ”Erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur”, a povestit oarecum amuzată Gina Pistol.

Vedeta a mărturisit că deși ”umbla vorba în târg” că avea o relație cu artistul, au existat tinere care îl asaltau pe Smiley și îi făceau ochi dulci, chiar și în prezența ei.

Întreceau o limită”

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.

Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui”, a spus Gina Pistol, conform spynews.ro.

Gina Pistol: ”Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”

În același podcast, vedeta de televiuziune, care a născut primul său copil în luna martie a acestui an, a povestit și cum s-au descurcat ea și Smiley când a venit pe lume fetița lor: „Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…)

Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul.

E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”.

Vezi și Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină. Va avea Josephine un frațior sau o surioară?

Citește și:

Cât de schimbat este băiețelul lui Lili Sandu! E bucățică ruptă din tatăl său! De ce nu vrea vedeta să-i taie moțul

Andreea Antonescu își dorește să devină din nou mamă