Aflată la prima sarcină, prin urmare novice, Gina Pistol și-a întrebat fanele, într-un Insta Story, dacă și ele s-au trezit pline de alunițe, din senin.

„Nu știu dacă ați trecut prin asta, cele care ați născut sau sunteți însărcinate. Mi-au apărut niște alunițe pe gât. Multe. Multe. Nu știu cum se numesc. Oare mai scap de ele?”, le-a spus fanilor Gina, destul de amărâtă de ceea ce i se întâmplă.

Mai mult, aceasta le-a arătat internauților și dovada, o puzderie de alunițe mici, apărute pe gât. Vedeta spune că i-au apărut acum, în ultima perioadă, și că niciodată nu s-a confruntat cu așa ceva.

Totul e în schimbare la Gina Pistol de când a rămas însărcinată. Numai experiențe noi, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute. S-a confruntat cu oboseală, dureri, pofte și câte și mai câte.

”Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză.

Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.

Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult.

Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc”, mărturisea recent Gina Pistol.

Vezi și Gina Pistol și-a făcut bagajele pentru maternitate. „Aștept să vină…”

Citește și:

S-a logodit a patra oară, chiar de ziua ei! Ajunge vedeta de data asta la altar? Acum e hotărâtă, a început și fertilizarea in vitro!

Ce i-a spus Mihai Constantinescu fostei primei lui soții înainte să moară: ”Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon…”